Eurobasket 2022: Πρεμιέρα με νίκη και σόου Ντόρσεϊ - Αντετοκούνμπο

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Εθνική Ελλάδος στην πρεμιέρα του Eurobasket 2022, επικρατώντας της Κροατίας με 89-85. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα.  Νικηφόρα ξεκίνησε στο Eurobasket 2022 η Εθνική Ελλάδος η οποία επικράτησε της Κροατίας σε έναν αγώνα που έγινε… θρίλερ στα τελευταία δευτερόλεπτα, όμως η κλάση του Γιάννη Αντετοκούνμπο φάνηκε ξεκάθαρα…

Ο Παπαπέτρου νίκησε 3 παίκτες και τον χρόνο:

Στο δεύτερο μέρος οι Κροάτες ανέκαμψαν και πλησίασαν

την Ελλάδα στο σκορ, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση στο παιχνίδι, όμως η εμπειρία και η άρτια τεχνική των παικτών της «επίσημης αγαπημένης» φάνηκε στην πλειοψηφία των φάσεων.

H Κροατία πλησίασε στους 2 πόντους περίπου ένα λεπτό πριν την λήξη, όμως η Ελλάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πρωταγωνιστεί, κατάφερε να κρατήσει τα ινία του παιχνιδιού και να φτάσει στην νίκη.

Ο ασταμάτητος Τάιλερ Ντόρσεϊ:

Σημειώνεται ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με την Εθνική Ομάδα ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 27 πόντους, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double-double με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο Γιάννης κάνει... ό,τι θέλει την Κροατία:

Δεκάλεπτα: 16-24, 30-46, 62-70, 85-89

Ελλάδα (Ιτούδης): Αγραβάνης 11 (2), Αντετοκούνμπο Γ. 27, Αντετοκούνμπο Θ. 5 (1), Καλάθης 4, Ντόρσεϊ 27 (5/9τρ.), Λαρεντζάκης, Λούντζης, Παπανικολάου 6 (2), Παπαπέτρου 3, ΣΛούκας 6

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλα τα στατιστικά του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα