Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (video)

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Superg!rl»! Δείτε το βίντεο.

 

Σήμερα, Κυριακή 1η Μαρτίου κυκλοφόρησε το ελληνικό τραγούδι για τη Eurovision 2020 το οποίο λέγεται «Superg!rl» και ερμηνεύει η Stefania.

Η 17χρονη τραγουδίστρια γύρισε το βιντεοκλίπ που ακολουθεί στη Μαρίνα του Φλοίσβου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου

Καρύδα.

Το βίντεο του κομματιού παρουσιάστηκε νωρίτερα στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Eurovision: Η αντίστροφη μέτρηση», με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο. Στην εκπομπή καλεσμένοι ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι και φέτος θα περιγράψουν το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μέσω της δημόσιας τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται ότι η Stefania επελέγη από γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ ανάμεσα σε πολλές υποψηφιότητες, η οποία αποτελείτο από τους Δημήτρη Παπαδημητρίου (πρόεδρος), τον Πέτρο Αδάμ, τον Γιώργο Μαρκάκη, τον Γιάννη Πετρίδη και τη Μαρία Κουφοπούλου. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στις 3 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται πως η 18χρονη δεν είναι άγνωστη στον κόσμο της Eurovision, καθώς εκπροσώπησε την Ολλανδία στον διαγωνισμό της Junior, τo 2016, ως μέλος του συγκροτήματος «Kisses», με το τραγούδι «Kisses &Dancin'» και κατετάγη στην όγδοη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα