GNTM 4: Το διπλό disadvantage της Όλγας και η συγκίνηση της Ζενεβιέβ

Ποιους θέλησε να δυσκολέψει η Όλγα με το disadvantage - Το ιδιαίτερο consept του GNTM 4 που συγκίνησε τη Ζενεβιέβ.Μολονότι τα κορίτσια σχεδίαζαν να κυριαρχήσουν στο GNTM 4, όταν έφτασε η ώρα να δοθούν τα disadvantage, η Όλγα επέλεξε δύο από τις κοπέλες για να δυσκολέψει στο σετ! Έτσι, επέλεξε…

Το ιδιαίτερο consept που συγκίνησε τη Ζενεβιέβ:

Απόψε, η διαφημιστική φωτογραφική καμπάνια για το αυτοκίνητο-έπαθλο είναι εμπνευσμένη από μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές της μόδας διαχρονικά. Και αυτή είναι το κλείσιμο του show του

Alexander McQueen για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 1999 με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow, που αποτέλεσε πραγματική τομή στη μόδα για τη μετάβαση της στον 21ο αιώνα.

Το concept προσαρμόζεται και αναβιώνει με πολλή συγκίνηση για χάρη του διαγωνισμού, καθώς αποκλειστικά για το GNTM 4 κατασκευάζονται ειδικές κεφαλές, που πετούν χρώμα και προσαρμόζονται σε ρομποτικούς βραχίονες. Τα μοντέλα φορούν custom-made ρούχα Angelos Bratis και γίνονται ζωντανοί εικαστικοί καμβάδες, σε μια fashion χορογραφία με τα ρομπότ.

Το λυρικό αποτέλεσμα θα απαθανατίσει ο φωτογράφος Αντώνης Γιαμούρης, σε μια διπλή λήψη, που συνοψίζει απόλυτα τη φιλοσοφία και το ύφος της καμπάνιας του αυτοκινήτου. Το θέμα της φωτογράφισης, μάλιστα, συγκίνησε ιδιαίτερα τη Ζενεβιέβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 4, Όλγας, Ζενεβιέβ,GNTM 4, olgas, zeneviev