Τσίπρας στον Alpha: Αντί για αστείες δικαιολογίες να πουν μια συγνώμη για τις ζωές που χάθηκαν

«Τους είχαμε στα χέρια μας και τους χάσαμε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στο ναυάγιο στην Πύλο.Εκτενή αναφορά στην υπόθεση του ναυαγίου με τους μετανάστες στην Πύλο ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Τους είχαμε στα χέρια μας…

«Ως

πρωθυπουργός έχω περάσει δεκάδες τέτοια σημειώματα. Ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό να τα κάνω φέιγ βολάν. Αξιολογώ τα σημειώματα και 2η και 3η φορά τα σημειώματα μίας υπηρεσίας που δεν δίστασε να εργαλειοποιήσει ο κύριος Μητσοτάκης 4 χρόνια τώρα και να την κάνει να παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους ακόμα και τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων».

Ερωτηθείς για τη φραστική επίθεση από νέους στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτήρισε «υγιή αντίδραση» την κριτική που άσκησαν στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στην Καλαμάτα, λέγοντας πως «είναι δικαίωμα να ασκείται κριτική στην εξουσία».

Σχολιάζοντας τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Κρικέτου για τις ρατσιστικές δηλώσεις που έκανε με αφορμή το ναυάγιο στην Πύλο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η ΝΔ είναι «γεμάτη Κρικέτους στην πολιτική της».

Σημείωσε δε, ότι μπορεί την ελληνική κοινωνία να μην τη νοιάζει αν πεθαίνουν άνθρωποι στη θάλασσα, ωστόσο είπε ότι χρειάζεται να πειστεί γιατί πρωτεραιότητα είναι ο άνθρωπος:

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
LIVE -, Αλέξη Τσίπρα, Alpha,LIVE -, alexi tsipra, Alpha