MAD VMA 2022: Νέο βίντεο με το ξύλο μεταξύ Snik και Light

Καρέ - καρέ η συμπλοκή Snik και Light στα MAD VMA 2022.Σάλος μετά το σοβαρό επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στα βραβεία MAD VMA 2022, με τη συμπλοκή μεταξύ των τράπερς Light, Snik και Trannos. Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά από το σημείο όπου βρισκόταν…

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανώς εκνευρισμένος, πήρε το μικρόφωνο και έκανε έκκληση στους

τράπερς να σταματήσουν.

{https://twitter.com/___SNAKE____/status/1539699730862800897}

O παρουσιαστής της διοργάνωσης, Θέμης Γεωργαντάς, ζήτησε συγγνώμη για τη μικρή διακοπή.

Νέο βίντεο για το ξύλο μετά μουσικής

Ο Γιώργος Ασημινάκης, ο πιο έμπειρος floor manager στην Ελλάδα και υπεύθυνος για την απρόσκοπτη εξέλιξη όλων των μεγάλων shows, ήταν ο άνθρωπος που οι περισσότεροι είδαμε στα βίντεο που κυκλοφόρησαν να ανεβαίνει στην σκηνή των Mad Awards και να απευθύνει έκκληση για ηρεμία.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιώργος Ασημινάκης περιέγραψε βραχνιασμένος τι ακριβώς συνέβη αλλά και τι είχε προηγηθεί στη γενική δοκιμή.

«Πρώτα απ’ όλα να πούμε ότι δεν μιλάμε για «καλά παιδιά». Τα «καλά παιδιά» δεν τα κάνουν αυτά. Το λέω επειδή ακούω ότι κάποιοι λένε ότι είναι «καλά παιδιά».

Πέρα από αυτό όμως, ξεκίνησε ένας ξυλοδαρμός άνευ λόγου και αιτίας.

Την προηγούμενη ημέρα στην πρόβα ακούστηκαν κάποια πράγματα, ότι είμαστε όλοι εδώ μαζί και μη τυχόν γίνει κανένας τσαμπουκάς και λοιπά. Από τους διοργανωτές ειπώθηκε ότι αυτή είναι μια βραδιά που τιμάμε το τραγούδι και πρέπει να μαζευτείτε και να μην κάνετε τίποτα.

Όταν τους είπαμε ότι θα καθίσετε όλοι εδώ, όλοι εσείς που θα βραβευτείτε, εδώ είναι ο χώρος σας, ο Light είπε “θα μας βάλετε μαζί;”. Τους είπαμε “που θα σας βάλουμε;” Εδώ είναι χώρος και πρέπει να το σεβαστείτε και να μην κάνετε τίποτα.

Ο Light στις πρόβες μας έδωσε την υπόνοια ότι κάτι πάει να κάνει. Πήγαμε να τον μαζέψουμε, να του πούμε “όλα καλά”, “θα κάτσουμε εδώ να τα πούμε”, “μην κοιτιέστε” που λέει ο λόγος.

Από την άλλη όμως και ο διοργανωτής δεν μπορούσε να τον απομακρύνει – που να τον πάει; Δεν μπορούσαμε τον καθένα που έχει διαμάχη να τον βάλουμε τον έναν στην ανατολή και τον άλλον στη δύση.

Έγιναν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνονται. Αυτοί μόνοι τους θεώρησαν ότι έπρεπε να πλακωθούν και το είχαν σκοπό» είπε στην «εισαγωγή» του ο floor manager, ο οποίος είπε τι ακριβώς είδε από τη θέση του ως το σημείο που τον είδαμε να αρπάζει το μικρόφωνο.

«Αυτό που είσαι εγώ -δεν ξέρω τι είχε γίνει πριν- είναι ότι ο Light πήγε, χωρίς να έχει ακουστεί κάτι, μπροστά από την Έλενα (Παπαρίζου) και έγινε ό,τι έγινε.

Ο λόγος που κατεβάσαμε την Τάμτα από το stage είναι ότι είδαμε μια ύποπτη κίνηση, κάποιος να βάζει χέρι κάπου, δεν είδαμε όπλο, αλλά για να είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια της ανέβηκε ο Τάσος Ξιαρχό να την κατεβάσει μη γίνει κάτι» είπε.

Η δήλωσή του προκάλεσε την παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος θέλησε να μάθει πόσο μπράβους είχε ο καθένας μαζί του και αν ο Αλ Καπόνε ήταν ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους.

«Έξι μπράβους είχε ο καθένας. Όλες οι καρέκλες ήταν πιασμένες από μπράβους» απάντησε ο Γιώργος Ασημινάκης, ο οποίος δικαιολόγησε το γεγονός λέγοντας ότι είναι σύνηθες.

«Για ποιον λόγο οι άνθρωποι που οργανώνουν τα Μad επέτρεψαν να υπάρχουν 50-60 τύποι μαζί με τους τράπερς, ξέροντας ότι μπορεί να φέρουν και πιστόλια;» ρώτησε εξοργισμένη η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η οποία αναρωτήθηκε πως νομιμοποιείται η παρουσία μπράβων σε χώρους όπου ο κόσμος πληρώνει για να ψυχαγωγηθεί και υπάρχουν μέσα παιδιά.

Για να συμπληρώσει η Κατερίνα Καινούργιου ότι πολλοί καλλιτέχνες με τους οποίους επικοινώνησε για να τοποθετηθούν σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα δήλωσαν «Φοβόμαστε γιατί όλοι αυτοί έχουν μπράβους μη μας βρει καμιά ζημιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα