Mega: Μεγάλο πάρτι απόψε παρέα με τις Μέλισσες

Μάστορας, Γαρμπή, Αδαμαντίδης, Μπάσης, Βασιλόπουλος υπόσχονται μια όμορφη βραδιά απόψε στο Mega - Καλεσμένοι Πετρούνιας και Γουίλσον.

Οι Μέλισσες έρχονται στο MEGA απόψε Παρασκευή 15 Μαΐου στις 11 το βράδυ να μας ξεσηκώσουν με τη μουσική και το κέφι τους.

Στο μεγάλο πάρτι συμμετέχουν η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Δημήτρης Μπάσης. Στις

μουσικές ενορχηστρώσεις ο κορυφαίος του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το συγκρότημα που φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια αποδέχτηκε την πρόταση του καναλιού και παίρνει τη σκυτάλη των τηλεοπτικών συναυλιών από τον Γιώργο Νταλάρα, την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο. Ο Χρήστος Μάστορας άλλωστε τραγούδησε πλάι στον Γιώργο Νταλάρα στη συναυλία της περασμένης Παρασκευής στο Mega, όπως και ο Δημήτρης Μπάσης.

Οι Μέλισσες καλούν στο πάρτι επίσης και δύο αγαπημένους φίλους, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και την παραγωγό του Χόλιγουντ και ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον να μεταδώσουν τη δική τους θετική ενέργεια στους τηλεθεατές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Φίλες και φίλοι, την Παρασκευή στις 11 το βράδυ στο Mega έχουμε party και είστε όλοι καλεσμένοι. Στην παρέα μας στο στούντιο η Καίτη Γαρμπή, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος και μέσω συνδέσεων η Rita Wilson και ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας. Σας περιμένουμε ? @melisses_official @megatvcom @kaitigarbi @themisadamantidis @dimitrismpasis @thanassisvassilopoulos @ritawilson @eleftherios_petrounias #spitimetismelisses #mega #melisses #party @panik_entertainment_group Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras) στις 13 Μάι, 2020 στις 12:38 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα