My Style Rocks: Χαμός στο πλατό - Ποια νομίζεις ότι είσαι; Με απειλείς;

Φωτιά έβαλαν και πάλι οι ατάκες που εκτοξεύονταν από τη μια διαγωνιζόμενη στην άλλη στο πλατό του My Style Rocks.Όπως όλα δείχνουν οι fashionistas του My Style Rocks, αντί να κάνουν πρόβα στα ρούχα που θα φορέσουν, προβάρουν τις ατάκες δηλητήριο που θα χρησιμοποιήσουν η μία εναντίον της άλλης.…

Λίγο νωρίτερα η Σελένη είχε έναν έντονο διάλογο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία της έκανε παρατήρηση για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις συμπαίκτριές της την ώρα που αυτές κρίνονται και βαθμολογούνται. Συγκεκριμένα της είπε: «Όση ώρα μιλάνε οι

άλλοι είναι ωραίο να μην ανοίγεις κουβέντα με άλλους γιατί δεν είναι σεβασμός. Κάνετε το πηγαδάκι σας», σχολίασε η κριτής για την κουβέντα που έκαναν την ώρα που βαθμολογούνταν άλλη κοπέλα.

Η Σελένη απάντησε ότι:«Μονίμως αδικούμαι με όλα τα σχόλια, αλλοιώνεται η προσωπικότητά μου και δεν το ανέχομαι πλέον. Δεν με αφορά η κριτική των κοριτσιών. Εδώ έρχεται ο καθένας και κάνει ό,τι νομίζει», τονίζοντας πόσο θιγμένη νιώθει. Για άλλη μια φορά η Ηλιάνα της εξήγησε πως τα σχόλια των κριτών δεν είναι προσωπικά και αφορούν όλες τους. Ενώ την χαρακτήρησε αυθάδη: «Έχεις χάσει εντελώς την αντικειμενικότητά σου. Εγώ δεν έχω πει τι είσαι, κάνεις λάθος! Προφανώς και είσαι αυθάδης όταν φέρεσαι με αγένεια». Αυτό στη συνέχεια του σημερινού επεισοδίου έκανε τη Σελένη να κλάψει και να αποχωρήσει από το πλατό.

Όσα έγιναν ανάμεσα σε Ηλιάνα και Σελένη:

Η σωστή μπάλλα παίχτηκε όμως ανάμεσα στην Emilia και στην... Αιμιλία:«Είσαι πάρα πολύ προκλητική βρε παιδί μου. Έχεις βγάλει πάρα πολύ δέρμα», είπε αρχικά η Emilia επιστρέφοντας στην Αιμιλία τα σχόλια και τους βαθμούς που βάζει σε όλες τις υπόλοιπες, για να συνεχίσει: «Αυτές είναι οι απόψεις μου και μέσα και έξω από το παιχνίδι. Το σχόλιό σου είναι ότι όλα είναι προκλητικά. Ξαναδιάβασε λίγο το ρολάκι σου γιατί όσο είμαι εγώ εδώ δεν παίρνει σε καμία να παίζει αυτούς τους ρόλους. Εδώ είσαι αλλιώς και πίσω είσαι αλλιώς. Αν θες να κρίνεις ένα λουκ θα είσαι αντικειμενική τουλάχιστον», σχολίασε η Emilia χρησιμοποιώντας το γνωστό της ύφος.
Η απάντηση από την Αιμιλία ήρθε άμεσα: «Τι νομίζεις ότι κάνεις και ποια νομίζεις ότι είσαι; Με απειλείς, με ειρωνεύεσαι; Σε μένα θα προσέχεις πολύ πώς μιλάς. Θα προσέχεις τον τόνο σου και δεν θα με κόβεις όταν μιλάω!», είπε η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

Ο καβγάς στο πλατό ανάμεσα σε Emilia και Αιμιλία:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks, Χαμός, - Ποια,My Style Rocks, chamos, - poia