Survivor 2021: Η «βόμβα» του Τριαντάφυλλου – το «κοκομπλόκο» των Μπλε

Ο Τριαντάφυλλος γύρισε τη «μπιφτέκα» στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 2021» .

Τελικά ο άξονας Σάκης – Μαριαλένα – Τριαντάφυλλος δεν είναι τόσο σταθερός όσο φαίνονταν στην αρχή.

«Για πείτε μου Μπλε, θα ψηφίσετε αγωνιστικά άμα χάσετε την ασυλία;» ρώτησε ο Τριαντάφυλλος, απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 2021».

Και συνέχισε μιλώντας στην κάμερα: «Κανείς δεν ρώτησε αυτό που έπρεπε να έχει ειπωθεί από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι. Να πει κάποιος από τη Μπλε

ομάδα “ευχαριστώ Τζέιμς γιατί με τις τέσσερις νίκες και μας έδωσε τις σοκολατίτσες μας, και το φαγητάκι και θα πάμε να δούμε και τα δελφίνια”. Δεν είπε κανείς τέτοιο πράγμα κι όταν έκανα αυτή την ερώτηση ήταν όλοι… τσιμουδιά. Μόνο η Καρολίνα είπε “πήγαινε να δεις αν έρχομαι από τη γωνία”. Ο.Κ. Καρολίνα μου. Εγώ θα πάω να δω αν έρχεσαι από τη γωνία, αλλά πρόσεχε και συ γιατί κάποια στιγμή, όταν θα έρθει η ώρα να κριθείς απ’ τον κόσμο, θα δεις τον κόσμο απ’ τη γωνία».

Σχολιάζοντας την κουβέντα, ο Τζέιμς είπε στον Νίκο Μπάρτζη: «Άκουσες τι βόμβα πέταξε ο Τριαντάφυλλος; Όλοι μούγγα» και κάλεσε τον Τριαντάφυλλο στην παρέα τους.
«Τι βόμβα ήταν αυτή που πέταξες;» ρώτησε ο Τζέιμς τον Τριαντάφυλλο.

«Ποια βόμβα;» αναρωτήθηκε ο τραγουδιστής. «Τα αυτονόητα; Εγώ κολλητός σου είμαι; Όχι. Αλλά δεν μπορώ να είμαι σε δύο καλύβες όπου παίζεται θέατρο του παραλόγου. Δηλαδή, σας πειράζει που δεν σας κάνουν παρέα αυτά δύο παιδιά, αλλά τώρα που έφερε τέσσερις νίκες, στην ερώτησή μου “τώρα θα ψηφίσετε αγωνιστικά;”, δεν υπάρχει απάντηση» είπε.

«Και όλοι πάθανε κοκομπλόκο» σχολίασε ο Τζέιμς.

Δείτε το βίντεο:

 

SURVIVOR 2021ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣΤΖΕΙΜΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα