Survivor All Star: Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ψηφίστηκε για αποχώρηση

Οι παίκτες του Survivor All Star σε ένα συμβούλιο με πολλά παραλληρίματα και κατηγορίες ανάμεσά τους.Το συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star στο σημερινό επεισόδιο ανέδειξε πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα τους παίκτες των δύο ομάδων. Ο Γιώργος Λιανός έκανε μια εισαγωγή με…

Τα στατιστικά των Μαχητών:

Στη συνέχεια έγινε λόγος για τα «γαλλικά» του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος έληξε την παρεξήγησή του με τους παίκτες της μπλε ομάδας:

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

υποστήριξε πως της έχουν μεταφερθεί σχόλια που έχει κάνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας είχε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Ενώ ο Ασημακόπουλος επέμενε πως δεν έχει γίνει τίποτε από αυτά που της είπαν.

Το ξέσπασμα της Ευριδίκης Παπαδοπούλου στο συμβούλιο του Survivor All Star:

Ο Γιώργος Λιανός είπε στους Μαχητές να προσέλθουν για να ψηφίσουν τον πρώτο συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Την ώρα της ψηφοφορίας οι γνώμες τους διχάστηκαν ανάμεσα στην Τζο Μαριδάκη που δεν έχει δείξει ακόμη την αγωνιστικότητά της και στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη που έχασε σήμερα από τον Σάκη Κατσούλη στο τελευταίο ματσάρισμα του αγώνα ασυλίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα της ομάδας των Μαχητών. Παράλληλα ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει δείξει έναν χαρακτήρα έτοιμο για παρεξήγηση σε κάθε στιγμή και έχει προκαλέσει αντιπάθειες μέσα στην ομάδα του. Το αποτέλεσμα ήταν το όνομά του να υπερισχύσει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και να αναδειχθεί στον δεύτερο προτεινόμενο για την αποχώρηση της εβδομάδας, δίπλα στην Χριστίνα Κεφαλά από την ομάδα των Διασήμων.

Η ψηφοφορία των Μαχητών:

Τα πρώτα σχόλια του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη:

Keywords
Τυχαία Θέματα