Survivor All Star: Συγκίνηση και κλάματα στην αποχώρηση της Ρίας Κολοβού

Η μπλε ομάδα του Survivor All Star αποχαιρέτησε την Ρία Κολοβού που αποχώρησε κι επιστρέφει στην Ελλάδα.Το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor All Star βρήκε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας κατά την επιστροφή τους από το ταξίδι έπαθλο στο Μαϊάμι. Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τις εντυπώσεις τους…

Οι κόκκινοι χαιρετούν τον Βιν Ντίζελ:

Όσο οι κόκκινοι απουσίαζαν, οι μπλε

απόλαυσαν την καλύβα και την παραλία μόνοι τους και έκαναν προπόνηση στους στόχους για να είναι πανέτοιμοι για τους επόμενους αγώνες.

Οι μπλε διασκεδάζουν στην παραλία:

Ακολούθησε ένας απολογισμός πριν από την ανακοίνωση του παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star. Ο Νίκος Μπάρτζης με τον Σπύρο Μαρτίκα συνέχισαν να ανταλλάσσουν κατηγορίες, μια κόντρα που κρατά αρκετές ημέρες. Η Ρία Κολοβού παραδέχτηκε πως έχει πέσει αγωνιστικά και η ψυχολογία της δεν είναι καλή. Οι τέσσερις υποψήφιοι ευχαρίστησαν όσους τους στήριξαν και τις οικογένειές τους και περίμεναν τον Γιώργο Λιανό με τη σειρά του να ανακοινώσει την αποχώρηση.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού επιβεβαίωσε τα spoilers, αφού αυτή που αποχώρησε είναι η Ρία Κολοβού. Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν αυτή που ξέσπασε αμέσως σε κλάματα και η Ρία ζήτησε από τους υπόλοιπους μπλε να την προσέχουν. Οι δύο παίκτριες από την ημέρα που μπήκε η Ρία στο Survivor All Star, έγιναν κολλητές. Στην ερώτηση για τον νικητή που θέλει να δει στον τελικό, απάντησε πως θέλει να κερδίσει η Στέλλα το μεγάλο έπαλθλο.

Η αποχώρηση της Ρίας Κολοβού:

Keywords
Τυχαία Θέματα