The Voice: Ο Στάθης Μπαλάφας κατάφερε να τραγουδήσει μαζί με τους κριτές

Ο διαγωνιζόμενος έγινε μήλο της έριδος για τους coaches του The VoiceΣτάθης Μπαλάφας με 15ετή καριέρα στο τραγούδι ήρθε από την Πάτρα για να διεκδικήσει μια θέση στο The Voice του ΣΚΑΪ. Τραγουδώντας την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Ψέματα» τον…

Στη σημερινή τους παρουσίαση οι coaches έκαναν τις δηλώσεις τους για το φετινό The Voice

και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πως η 7η σεζόν του The Voice of Greece θα είναι απ´ τις καλύτερες! Το επίπεδο των διαγωνιζομένων είναι υψηλό και οι φωνές που έχουμε ακούσει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικές! Υπάρχει μια πολύ αρμονική σχέση με τους υπόλοιπους coaches, κάθε γύρισμα είναι μοναδικό και η “διεκδίκηση” δεν σταματάει ποτέ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι προβολές των επεισοδίων και μαζί να αναδείξουμε την καλύτερη φωνή!».

Ενώ ο Πάνος Μουζουράκης με το χαρακτηριστικό του χιούμορ είπε: «3 πουλάκια κάθονταν σε κόκκινες καρέκλες, το ένα είναι θηλυκό τρΕλένη οποίων το δει, το δεύτερο Σακύριος στέκει μπροστά στους παίκτες Κωνσταντινάτο σπάνιο το τρίτο το πουλί, μα είναι και ένα τέταρτο πουλάκι ζηλεμένο αΠάνω στην καρέκλα του με χάρη κελαηδά και μια Voice έκσταση κοινό ενθουσιασμένο για έβδομη χρόνια ξανά το show ξεκινά!! Σπανίως διαφωνούσα με τα λόγια του Σιγανού»

Keywords
Τυχαία Θέματα