ΑΕΚ: Στην αποστολή για τον Παναθηναϊκό συμπεριλήφθηκε ο Μάνταλος

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αναμένεται να αναμετρηθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αύριο (09/05, 19:30) για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League, με την «Ένωση» να ανακοινώνει την αποστολή της.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 8η αγωνιστική των playoffs

της Super League, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει τα ονόματα των παικτών που αποτελούν την αποστολή της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Λιβάι Γκαρσία, Νέλσον Ολιβέιρα, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Λιβάι Γκαρσία, Νέλσον Ολιβέιρα, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Μάνταλος.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης».

ΑΕΚΑΠΟΣΤΟΛΗSUPER LEAGUEΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Μάνταλος,aek, panathinaiko, mantalos