Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή πάθους που έφτασε την τηλεθέαση στο 40%

Άγριες Μέλισσες και μετά με τη σειρά του το The 2night Show σάρωσαν σε τηλεθέαση το βράδυ της Τετάρτης. Το μεταξύ τους πάθος φαίνεται πως καθήλωσε το κοινό, το οποίο έμεινε κολλημένο στις τηλεοράσεις, παρακολουθώντας το παράνομο ζευγάρι και ανεβάζοντας στα ύψη την τηλεθέαση.

Άγριες Μέλισσες και μετά με τη σειρά του το The 2night Show σάρωσαν σε τηλεθέαση το βράδυ της Τετάρτης. Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κράτησαν τον σταθμό του Αμαρουσίου σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα της Nielsen,

με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους τους.

Η τηλεθέαση για τις Άγριες Μέλισσες κινήθηκε χθες στο 34% (δυναμικό κοινό) και στο 35,2% (σύνολο). Το ποσοστό ξεπέρασε για τρία τέταρτα το 40%.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κατάφερε να συγκρατήσει στον ΑΝΤ1 το 27,7% των τηλεθεατών ηλικίας 18-54 και το 29% στο σύνολο.

Η χθεσινή βραδιά ήταν δύσκολη για το Έρωτας Μετά, τις 8 λέξεις και τα Μεσάνυχτα.

Κινήθηκαν σε χαμηλότερα νούμερα και δεν μπόρεσαν να βγουν στον ανταγωνισμό, ειδικά απέναντι στις Άγρεις Μέλισσες.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ιστορία.

Το βράδυ της Τετάρτης, μία τέτοια ανατροπή συνέβη με πρωταγωνιστές τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου) και τη Μυρσίνη Σεβαστού (Κατερίνα Διδασκάλου).

Οι ήρωες έζησαν πολύ έντονες και παθιασμένες στιγμές, αφού η Μυρσίνη υπέκυψε στη γοητεία του Κυπραίου και οι δυο τους έκαναν έρωτα, προσφέροντας στους τηλεθεατές μια αισθησιακή σκηνή.

Το μεταξύ τους πάθος φαίνεται πως καθήλωσε το κοινό, το οποίο έμεινε κολλημένο στις τηλεοράσεις, παρακολουθώντας το παράνομο ζευγάρι και ανεβάζοντας στα ύψη την τηλεθέαση.

{https://youtu.be/tqiqyizbyto}

Keywords
Τυχαία Θέματα