Αλέξης Γεωργούλης: Βρίσκεται σε καραντίνα στην Λάρισα

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα, βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης, από όπου μίλησε και για την κοινωνική δράση του για τον κορονοίό.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, μίλησε για τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα που οργανώνει στο πλαίσιο αντιμετώπισης της κρίσης του κορονοϊού, ενώ

αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετωπίζει την καραντίνα ο ίδιος, μιλώντας στο «Έλα Χαμογέλα».

Όπως δήλωσε η βάση του είναι η Λάρισα, παρότι διαρκώς μετακινείται, προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα του, που κατοικεί εκεί, τη δύσκολη αυτή περίοδο. Ανέφερε μάλιστα πως οι κάτοικοι της πόλης έχουν ευθυγραμμιστεί με τις σχετικές οδηγίες του υπουργείου Υγείας και ότι ο νομός «πηγαίνει καλά» γενικότερα, καθώς δεν έχουν αναφερθεί πολλά κρούσματα, ούτε έχει ασκηθεί πίεση στο τοπικό νοσοκομείο.

Ο Αλέξης Γεωργούλης κλήθηκε να σχολιάσει και το «ξέσπασμα» της Βάνας Μπάρμπα για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές». «Δεν τις είχα δει τις δηλώσεις, δεν τις είχα ακούσει. Αυτό που ήθελα να πω εγώ, γιατί ουσιαστικά δεν με αναφέρει κιόλας και δεν θα ήθελα να έρθω σε μια τέτοια αντιπαράθεση», είναι ότι «το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κοιτάξουμε να είμαστε ενωμένοι, να δημιουργήσουμε ομόνοια και να μην αφήσουμε κανέναν έξω από αυτόν τον κύκλο».

Ζητούμενο είναι «να έχουμε ενότητα, να έχουμε συνοχή και να μην δημιουργούμε εντάσεις που μπορεί να διχάσουν την κοινωνία ή μεμονωμένους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Εξάλλου, ο ηθοποιός στάθηκε στο μήνυμα πως όσοι μπορούν πρέπει να δώσουν αίμα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις για το αναγκαίο αυτό αγαθό. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να δώσει, σημείωσε, λόγω της οδηγίας για όσους έχουν πρόσφατα πραγματοποιήσει ταξίδια, ωστόσο κάλεσε τους πολίτες να μην ανησυχούν για τη διασπορά του ιού στους χώρους αιμοδοσίας, καθώς τηρούνται ασυτηρά τα απαραίτητα μέτρα.

Στα πλαίσια της σχετικής καμπάνιας, ο ευρωβουλευτής είχε πραγματοποιήσει και την ακόλουθη ανάρτηση:

«Οι αιμοδότες για την μετακίνησή τους στο χώρο μπορούν να στείλουν μήνυμα στο #13033 επιλέγοντας τον #κωδικός4 ή εναλλακτικά με χρήση ιδιόχειρης αίτησης», αναφέρεται στο post του στο Instagram, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλ. Γεωργούλης στην εκπομπή του Τ/Σ Open:

Keywords
Τυχαία Θέματα