Αλλάζει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες, πού πέφτει η θερμοκρασία

Αλλάζει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Συγκεκριμένα η αλλαγή του καιρούν αναμένεται από την Κυριακή.

Ειδικότερα,

την Κυριακή 5/7 αναμένονται βροχές από το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, η ΕΜΥ αναφέρει ότι στη Μακεδονία, αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στη νησιωτική χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ορεινά της Κρήτης, όπου ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Σε ό,τι αφορά τη Δευτέρα και την Τρίτη, η ΕΜΥ σημειώνει ότι ο καιρός θα ειναι άστατος με βροχές. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι αναμένεται στα ηπειρωτικά άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, όμως στο Ιόνιο και την Κρήτη θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βαθμιαία στα νότια από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα