Αναστασιάδης: «Δικαιολογημένος ο 'Αμπελ Φερέιρα»

Ο Έλληνας προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ, την παρουσία του Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο αλλά και για το ποδόσφαιρο στην εποχή του κορονοϊού.

Δικαιολογημένος στα μάτια του Άγγελου Αναστασιάδη είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, επίσης ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε

στην επίδοση του «δικεφάλου» καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν αλλά και για το ποδόσφαιρο στην εποχή του κορονοϊού.

Αναλυτικά δήλωσε: «Είπα πριν από λίγο καιρό, ότι κάθε προπονητής που έρχεται σε μεγάλες ομάδες να τον ενημερώνουν που έρχεται. Δεν είναι εύκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ ή θα πας στα ύψη ή στα Τάρταρα. Όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά σε άλλες μεγάλες ομάδες και αυτό στην Ελλάδα συμβαίνει περισσότερο, όχι στην Πορτογαλία. Για αυτό ίσως ο Φερέιρα αισθάνεται κάπως περίεργα εδώ.

Έπρεπε να του εξηγήσουν και να καταλάβει και αυτός που ήρθε. Όταν έχεις χάσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, πρέπει να πάρεις την 2η θέση. Αν το χάσεις και αυτόν τον στόχο μετά είναι… γκρεμός. Και βέβαια έχει δικαιολογία ο Φερέιρα. Οι παίκτες είχαν μάθει να δουλεύουν με έναν άλλο άνθρωπο και μέσα σε τρεις μέρες άλλαξαν όλα. Ο Φερέιρα δεν είχε τον χρόνο, ούτε και οι παίκτες μαζί του οπότε υπάρχει μια δικαιολογία. Επίσης είναι λογικό όλοι να θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο που ήταν ο ΠΑΟΚ, ενώ σημαντικό είναι να πούμε ότι όλες οι ομάδες βελτιώθηκαν φέτος».

Επίσης, όσον αφορά τον COVID-19 είπε: «Το πιο δύσκολο από όλα είναι ότι δεν μπορεί κανείς να προγραμματίσει τίποτα. Αν γίνει καμιά πανδημία πάλι τον Σεπτέμβρη, θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα. Εύχομαι να μην γίνει τίποτα και να μπει σε μια λειτουργία η ζωή όλων των ανθρώπων. Αυτό το ποδόσφαιρο στις μέρες μας, δεν βλέπεται, είναι ένα… κρύο πράγμα. Δεν υπάρχει ο παλμός, η ιαχή… ο άλλος δεν πάει καν στην καφετέρια να το δει. Κάθισα να δω χθες το ΆρηςΠΑΟΚ και μια έπιασε στεναχώρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα