Ανδρουλάκης: Δεν θέλω το ΠΑΣΟΚ να πάθει ΣΥΡΙΖΑ

Τι απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τα περί «απρέπειας» που τον κατηγόρησε ο Χάρης Δούκας.Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διεξαγωγή του debate των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως «επιτυχία για το ΠΑΣΟΚ θα είναι η ενότητα και ο…

«Δεν είμαι αλαζόνας»

«Μπορεί να έχω κάνει και εγώ λάθη, να θέλουμε μια καλύτερη επικοινωνιακή στρατηγική, να δούμε

πως θα περάσει το πρόγραμμά μας», ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων. «Δεν έχω το αλάθητο του πάπα και δεν είμαι κανένας αλαζόνας. Είπα ‘αμφισβητείτε την πορεία αυτή; Εδώ και τώρα εκλογές’. Θα μπορούσα να πω πως αποφασίζει η κεντρική επιτροπή. Το έκανα γιατί δεν θέλω το ΠΑΣΟΚ να πάθει ΣΥΡΙΖΑ».

«Η ΝΔ εξυπηρετεί τα συμφέροντα και ο Μητσοτάκης κάνει τον τροχονόμο»

Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως «η Νέα Δημοκρατία εξυπηρετεί τα συμφέρονται και ο κ. Μητσοτάκης κάνει τον τροχονόμο, χωρίς να επιβάλλει ελέγχους και πρόστιμα», ενώ για το ΕΣΥ είπε πως «καταρρέει». «Δέσμευσή μας είναι εμείς που φτιάξαμε το ΕΣΥ, εμείς να το αναγεννήσουμε». «Εγώ οραματίζομαι μια άλλη Ελλάδα, κοινωνικής δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας», επεσήμανε.

«Έχω ζήσει 2,5 χρόνια μια προσπάθεια προσωπικής απαξίωσης, από δύο παρακρατικές οργανώσεις στο διαδίκτυο. Της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Για τις υποκλοπές, αντί να λένε πως ο μόνος πολιτικός που πήγε στη δικαιοσύνη και αποκάλυψε το σκάνδαλο είμαι εγώ, βρέθηκα και απολογούμενος. Τώρα έχω μια κριτική που λέει το ‘κόμμα της παρέας’. Ποιο είναι το κόμμα της παρέας; Εγώ προσπάθησα να ενώσω και να ανανεώσω το ΠΑΣΟΚ», συνέχισε.

«Θα παραμείνω ενωτικός - Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει κυβέρνηση»

Αναφορικά με το εάν θα αξιοποιηθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι στο κόμμα, εάν επανεκλεγεί, απάντησε πως «από όταν ανέλαβα πρόεδρος τους αξιοποίησα όλους. Δεν είχα και δεν έχω προσωπικές στρατηγικές. Αν είχα, δεν θα έκανα εκλογές», ενώ σημείωσε πως θα παραμείνει «ενωτικός».

«Είμαι υπέρ κάθε συνεργασίας που πλήττει τις επιλογές που κάνει η κυβέρνηση εναντίον του λαού μας. Το απέδειξα έναν χρόνο στη Βουλή. Με αυτή τη στρατηγική θα μπορεί να γίνει κυβέρνηση. Εμείς ερχόμαστε και κάποιοι άλλοι φεύγουν», ανέφερε καταλυτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,androulakis, pasok, syriza