Αγγλία – Γερμανία 2-0: Ιστορική πρόκριση για τα «Τρία Λιοντάρια»

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αγγλία η οποία επικράτησε της Γερμανίας με 2-0 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Ουκρανία-Σουηδία.H Αγγλία επικράτησε της Γερμανίας με 2-0 και το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πέρασε στην προημιτελική φάση, όντας η μόνη ομάδα που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, έχοντας σκοράρει…

Στο 81ο λεπτό του αγώνα ο Τόμας Μίλες έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης, καθώς η κάθετη πάσα του Χάβερτζ, τον «έβγαλε» μόνο του απέναντι στον Άγγλο γκολκίπερ.

Δυστυχώς για τους Γερμανούς το πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Πίκφορντ, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ισοφαρίσει.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Σο έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και πάσαρε αριστερά στον Γκρίλις, με τον άσσο της Άστον Βίλα να βλέπει την κίνηση του Χάρι Κέιν και να κάνει την σέντρα.

Ο Άγγλος επιθετικός έκανε μία ωραία κεφαλιά πάνω στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νόιερ, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στην διοργάνωση.

Τα εναπομείναντα λεπτά το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κλείστηκε στην άμυνα και απομάκρυνε όλες τις... φιλόδοξες μπαλιές των αντιπάλων τους, με αποτέλεσμα να διατηρήσουν το 2-0 και να πάρουν την νίκη.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Keywords
Τυχαία Θέματα