Αποκάλυψη για το όπλο του μακελάρη της Γλυφάδας: Πού το βρήκε ο 75χρονος Άρης

Η απάντηση στο ερώτημα πού βρήκε ο 75χρονος το φονικό όπλο, με το οποίο σκόρπισε τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.Νέα στοιχεία για την τριπλή δολοφονία στη Γλυφάδα. Η κοντόκανη καραμπίνα με την οποία ο μακελάρης σκόρπισε το θάνατο υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια στη βίλα. Ο 75χρονος Άρης ως…

Ο «Άρης» σε τελετές καθέλκυσης πλοίων και ανάμεσα σε πολιτικούς

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το iEidiseis,

παρών σε τελετές που παρευρισκόταν η οικογένεια Καρνέση ήταν ο «Άρης», ο 76χρονος δράστης του μακελειού της Γλυφάδας, με τον ίδιο να στέκεται δίπλα σε πολιτικούς και άτομα των επιχειρήσεων βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα, σε φωτογραφίες και βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, διακρίνεται ο Αιγύπτιος σε τελετή καθέλκυσης πλοίου που είχε γίνει στο παρελθόν. Χωρίς να υπάρχει γνώση της ακριβούς ημερομηνίας, το βίντεο έχει τραβηχτεί μεταξύ 2003 και 2004 με τον «Άρη» να εμφανίζεται δίπλα σε καλλιτέχνες και υπουργούς, ενώ ορισμένα καρέ τον δείχνουν να ποζάρει με τον Θεόδωρο Πάγκαλο αλλά και τον Αντώνη Βλασσάκη.

Σε άλλο βίντεο διακρίνεται ο Αιγύπτιος να βρίσκεται στον αγιασμό του πλοίου «Πανόραμα» όταν αυτό ξεκίνησε το 2011 να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Ραφήνα – Μαρμάρι, όπου στέκεται δίπλα στους καπετάνιους. Επίσης υπάρχει και φωτογραφία από το 2013, σε τελετή ναυπήγησης δύο πλοίων της οικογένειας στο εξωτερικό, με τον 76χρονος να στέκεται μαζί με την οικογένεια.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα