Δανάη Λουκάκη: Οι «Άγριες Μέλισσες» θα πάνε και τρίτη χρονιά

Η «Παγώνα» στις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον Δανάη Λουκάκη, αποκάλυψε στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρης Αρναούτογλου, ότι η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 θα συνεχιστεί για τρίτη χρονιά.  

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στην εκπομπή «The 2Night Show» τη Δανάη Λουκάκη, η οποία ενσαρκώνει την «Παγώνα» στις «Άγριες Μέλισσες».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 θα συνεχιστεί

για τρίτη χρονιά.

«Η επιτυχία του casting είναι ότι έφεραν ανθρώπους οι οποίοι κουρδίστηκαν και λειτούργησαν πολύ όμορφα και ομοιόμορφα. Είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα», δήλωσε για την επιτυχία της σειράς.

«Θα υπάρχει δεύτερη σεζόν στη σειρά, στην οποία δεν θ’ ασχοληθούμε με την ερωτική ζωής της Παγώνας και του Περικλή», σημείωσε, ενώ, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε εάν θα δούμε και τρίτη χρονιά της σειράς, απάντησε «ασφαλώς».

Δείτε το: 

«Όταν είχα πρωτοπεί στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός ήμουν στο σχολείο και είχαν πάθει εγκεφαλικό, γιατί ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και έκανα αθλητισμό», είπε για την προσωπική ζωή της και συμπλήρωσε:

«Θέλω τη συντροφικότητα στη ζωή μου. Γάμος θα είναι; Παιδιά θα είναι; Θέλω έναν άνθρωπο που θα μπορούμε να γελάμε πολύ. Αν ο άλλος δεν έχει χιούμορ, δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του».

Keywords
Τυχαία Θέματα