Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο γιος σκότωσε τη μητέρα του μέσα σε ΙΧ - Αναζητείται από την Αστυνομία

Ο 34χρονος γιος είναι αυτός που σκότωσε τη μητέρα του, η οποία βρέθηκε νεκρή σε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 71χρονης Ρομά γυναίκας, στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ως δράστης του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε ο…

Είχε τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα

Η

γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην θέση του συνοδηγού με τραύμα από καραμπίνα στο κεφάλι. Αμέσως κλήθηκε ιατροδικαστής προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση.

Το έγκλημα φαίνεται να έχει γίνει μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας.

Σημειώνεται ότι την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η Ρομά είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

{https://www.youtube.com/watch?v=uk8Jx_VeOqs}

Ο άνδρας που εντόπισε το όχημα με τη νεκρή γυναίκα, μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή «Tlive», σημείωσε πως είδε παρκαρισμένο το όχημα στα χόρτα και υπέθεσε πως είναι κλεμμένο, το οποίο και το εγκατέλειψαν στο συγκεκριμένο σημείο. Τότε, κάλεσε την Ασφάλεια για να ενημερώσει ότι υπάρχει ένα κλεμμένο αυτοκίνητο και να έρθουν να το πάρουν. Οταν έφτασαν οι Αρχές, σύμφωνα με τον ίδιο, έφτασε μαζί τους και ένα ασθενοφόρο, γεγονός που τον προβλημάτισε. Ανέφερε ότι ανάλογα περιστατικά, δηλαδή με κλοπές αυτοκινήτων, σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή «συχνά-πυκνά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Θεσσαλονίκη, ΙΧ - Αναζητείται, Αστυνομία,dolofonia, thessaloniki, ich - anaziteitai, astynomia