Ελένη Βουλγαράκη: Οι λεπτομέρειες της ζωής της στο The 2Night Show

Στο The 2Night Show βρέθηκε η Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή και για την καριέρα στην παρουσίαση και στο ραδιόφωνο.Η Ελένη Βουλγαράκη εισέβαλλε στο The 2Night Show και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως αποφάσισε από τη Νοσηλευτική σχολή που σπούδαζε να ξεκινήσει να εργάζεται στο ραδιόφωνο και στη συνέχεια…

Οι επιδόσεις της στις πανελλήνιες

δεν την ευνόησαν και την έστειλαν στη Νοσηλευτική σχολή στη Λάρισα. Εκεί ήρθε κοντά στην τηλεόραση για πρώτη φορά: «Όταν σπούδαζα Νοσηλευτική παρουσίαζα μία εκπομπή σε ένα τοπικό κανάλι αλλά δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω παρουσιάστρια. Όταν έκανα πρακτική στη νοσηλευτική είδα ότι εγώ δεν το αντέχω», πρόσθεσε για τον λόγο που δεν ακολούθησε ποτέ τις σπουδές της στον επαγγελματικό στίβο.

Το σχετικό βίντεο:

Τότε είχε μια σχέση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε γάμο: «Είχα μια μεγάλη σχέση στην Καστοριά με έναν άνθρωπο που ήθελα να παντρευτώ αλλά δεν ερχόταν η πρόταση και από αντίδραση έφυγα για την Αθήνα», οπότε αυτή ήταν η ευκαιρία της για να ξεκινήσει να δουλεύει εντατικά στα μέσα ενημέρωσης αφού ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Mad.

Keywords
Τυχαία Θέματα