Γλυφάδα: «Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα» είπε ο δράστης πριν ανοίξει πυρ στη ναυτιλιακή

Νεκροί από τα πυρά δύο ανώτατα στελέχη συγγενείς του ιδιοκτήτη της εταιρείας στη Γλυφάδα αλλά και ένας υπάλληλος. Ο δράστης αυτοκτόνησε μετά την επίθεση. Νέες πληροφορίες για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία European Navigation της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται
πως το πρωί της Δευτέρας τρεις εργαζόμενοι έπεσαν νεκροί από…

Το χρονικό της επίθεσης

Η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς στο κτίριο της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, στην συμβολή των οδών Αρτεμισίου 2 και Φλέμινγκ, στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας. Άμεσα σήμανε συναγερμός, η περιοχή αποκλείστηκε και αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έφτασαν και ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής.

Στις 11:15, και καθώς ο δράστης παρέμενε εντός του κτιρίου αλλά δεν ερχόταν σε επαφή με τις αρχές, οι αρχές αποφάσισαν μια επιχείρηση εφόδου με άνδρες των ΕΚΑΜ και σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ. Οι πάνοπλοι αστυνομικοί μπήκαν από το ισόγειο του κτιρίου και έφτασαν μέχρι την ταράτσα. Κατά τη διάρκεια της εφόδου εντόπισαν τις σορούς τρων τριών θυμάτων, αλλά και του δράστη, στο υπόγειο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης, πρώην εργαζόμενος στην εταιρεία, ονομαζόταν «Άρης». Κάποιοι εκ των εργαζομένων, σύμφωνα με τον Σκάι, ανέφεραν πως ήταν επιστάτης σε νησί του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας στους Πεταλιούς Χαλκίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένοπλη, Γλυφάδα, Ήρθε,enopli, glyfada, irthe