Επίθεση με συνθήματα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Επίθεση από αγνώστους το βράδυ της Πέμπτης στην είσοδο του σπιτιού του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Καταδίκη από πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Επίθεση με σπρέι και συνθήματα πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

«Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο..», έγραψε στο Twitter

o δημοσιογράφος.

Την επίθεση καταδίκασε άμεσα η ΝΔ, με ανάρτηση στο Twitter.

Δένδιας: Επίθεση κατά της ελευθερίας της άποψης στον δημόσιο λόγο

Την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε καταδικάζει με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Η επιδρομή κατά της οικίας του @ArisPortosalte είναι απολύτως καταδικαστέα. Δεν είναι επίθεση κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου μόνο, αλλά και επίθεση κατά της ελευθερίας της άποψης στο δημόσιο λόγο», σημειώνει ο κ. Δένδιας.

Κουμουτσάκος: Σκουπίδια αυταρχισμού και μισαλλοδοξίας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γ. Κουμουτσάκος, έγραψε:

«Σκουπίδια αυταρχισμού και μισαλλοδοξίας. Μαζί με την συντρηπτική πλειοψηφία των πολιτών καταδικάζουμε και προσπερνάμε. Αφήνουμε το περιθώριο εκεί που ανήκει. Στο περιθώριο».

Κικίλιας: Άνανδροι και δειλοί

«Θέλουν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν,δεν είναι παρά άνανδροι και δειλοί. Μην πτοείσαι @ArisPortosalte, μαζί σου!», σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ραγκούσης: Ο Κυρ.Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί να "τελειώσει με τα γκρουπούσκουλα

Μέσω Twitter καταδίκασε την επίθεση και ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε; Αποκλείεται,αδύνατον. Αφού ο Κυρ.Μητσοτάκης-όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά-θα τα “είχε τελειώσει τα γκρουπούσκουλα” από τις 8 Ιουλίου! Σε κάθε περίπτωση και σοβαρολογώντας, εμείς για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές», έγραψε.

 Χρηστίδης: Η ελευθερία του λόγου στοιχείο της Δημοκρατίας

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε. Η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης είναι στοιχεία της Δημοκρατίας μας», τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

 

Ελληνική Λύση: Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση

"Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταδικάζει την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε! Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση που είναι ανίκανη να επιβάλλει την τάξη στην χώρα πατάσσοντας την ανομία!", αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα