Επτά απανθρακωμένες σοροί ανασύρθηκαν από το μοιραίο τρένο - Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών

Ο τελευταίος απολογισμός νεκρών από το δυστύχημα στα Τέμπη είναι 46 νεκροί.Στους 46 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από το δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς εντοπίστηκαν ακόμα επτά απανθρακωμένες σοροί. Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής,…

Πότε θα μιλήσει το DNA

Παράλληλα, το μεσημέρι της Πέμπτης (2/3) αναμένεται να ταυτοποιηθούν οι σοροί των θυμάτων της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη που έχουν ανασυρθεί έως τώρα, με τη διαδικασία του DNA,

από την αστυνομία σε συνεργασία με την ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου που τηρείται σε περιπτώσεις μαζικών καταστροφών.

Με το πέρας της διαδικασίας, οι σοροί θα παραδοθούν τους συγγενείς τους.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, μίλησε στο OPEN και ανέφερε ότι υπάρχει και ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη.

«Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία στο νεκροτομείο υπάρχουν 44 νεκροί, επίσης και ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη, είτε είναι χέρια είτε πόδια, που δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ανήκουν στα ήδη υπάρχοντα πτώματα είτε σε κάποια από αυτά που θα ανασυρθούν. Το έργο της πλήρους διερεύνησης δεν έχει τελειώσει, δεν έχει ολοκληρωθεί», είπε. Σημειώνεται ότι με νεότερη ενημέρωση οι νεκροί επίσημα ανέρχονται σε 46.

Σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών, σημείωσε πως από το Γενικό Νοσοκομείο πήραν εξιτήριο τρία άτομα, 15 νοσηλεύονται και δύο είναι στην εντατική με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο Πανεπιστημιακό υπήρχαν 39 άτομα, έμειναν τελικά 25, εκ των οποίων οι 4 είναι στην Εντατική με κακώσεις και αναπνευστικά προβλήματα. «Ας ελπίσουμε ότι θα σταθεροποιηθεί η κατάστασή τους» είπε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επτά, - Ανεβαίνει,epta, - anevainei