Φωτιά: Η τελευταία εικόνα από τα πύρινα μέτωπα - Πολύ υψηλός κίνδυνος σήμερα

Σε ετοιμότητα για πιθανές πυρκαγιές σήμερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Αντιμέτωπη με 41 αγροτοδασικές πυρκαγιές βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία την Τρίτη 18/6, ωστόσο τρία είναι πύρινα μέτωπα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την κατάσβεση και των…

Στον Ασπρόπυργο, χωρίς ενεργό μέτωπο είναι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Σοφό. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, παραμένουν ισχυρές δυνάμεις στο σημείο καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται σήμερα για τις εξής περιοχές:

Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων) Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Εύβοιας, ΠΕ Βοιωτίας) Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ΠΕ Μυτιλήνης, ΠΕ Χίου) Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Λακωνίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα