Γιάννης Κότσιρας: Τι είπε για την απώλεια της μητέρας του εν μέσω καραντίνας

Για την απώλεια της μητέρας του εν μέσω lockdown, την πληρότητα που αισθάνεται στο πλευρό της συζύγου του και τις προτεραιότητές του, οι οποίες έχουν αλλάξει μετά τη γέννηση των παιδιών του, μίλησε ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Γιάννη Κότσιρα. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στον παρουσιαστή πως κατά τη διάρκεια του lockdown έχασε τη μητέρα του: Πριν από την προβολή της συνέντευξης, μίλησε τηλεφωνικά

με τον Γρ. Αρναούτογλου, τονίζοντας πως η απώλεια της μητέρας του ήταν κάτι που του άλλαξε τη ζωή:

«Είναι κάτι που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή και την πορεία των πραγμάτων. Ήταν ένα δύσκολο γεγονός για να το διαχειριστώ με το lockdown. Το να κηδεύεις έναν τόσο αγαπημένο σου άνθρωπο υπό συνθήκες τόσο δύσκολες ήταν πραγματικά… δεν θέλω να το ζήσει ούτε ο εχθρός μου. Όχι, η ιστορία της μητέρας μου δεν είχε καμία σχέση με τον κορονοϊό, ήταν παλιά ιστορία που την παίδευε χρόνια».

Παράλληλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην ευτυχία και την πληρότητα που αισθάνεται στο πλευρό της συζύγου του. «Δεν ήταν φανάκι μου, ήταν η αδελφή της όμως, κι έτσι γνωριστήκαμε», απάντησε, ερωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίον γνωρίστηκαν.

Παράλληλα μίλησε για τις προτεραιότητές του, οι οποίες έχουν αλλάξει μετά τη γέννηση των παιδιών του.

«Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και έλειπε συνέχεια. Πάντα έλεγα ότι δεν θα γίνω ναυτικός να φεύγω. Κάθε φορά που φεύγω είναι σα να μου ξηλώνεις ένα κομμάτι. Βίωσα την περίοδο που ο πατέρας μου έλειπε μεγάλα διαστήματα. Ήρθε και με βρήκε 2 χρονών. Κάναμε έναν υπολογισμό με τη μάνα μου πόσο καιρό με έζησε και ήταν 4-5 χρόνια. Είναι πολύ μικρός ο χρόνος που πέρασα μαζί του. Το κουβαλάω μέσα μου. Κάποια στιγμή υπήρχε θυμός. Δε θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν αυτή την έλλειψη. Ο μεγάλος γιος μου δε σταματάει να τραγουδάει και γράφει ήδη τραγούδια δικά του», δήλωσε.

Επιπλέον, ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε και στην απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Έχω θυμό μέσα μου για τον Λαυρέντη γιατί το έκανε έτσι απότομα. Είχε πάρα πολύ πράγμα να δώσει. Δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση, δυσκολεύομαι να πω τραγούδια του. Ήταν πολύ νέος. Αισθάνθηκα ότι ο Λαυρέντης δεν έφυγε, είχε ανάγκη να ξεκουραστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα