Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο Λευτέρης Ορφανός εισβάλλει στον Σασμό στο επεισόδιο της Πέμπτης

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον ρόλο του στον Σασμό και την προσωπική του ζωή.Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δεν είναι ο πρώτος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες που βλέπουμε στον Σασμό. Η πολύ καλή δουλειά που έγινε στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 ανέδειξε σημαντικά το…

Για την προσωπική του ζωή είπε ότι θέλει να δίνει και να παίρνει ειλικρίνεια κοιτώντας

τους άλλους στα μάτια: «Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να κοιτάει τον άλλο στα μάτια και να αντλεί αγάπη, όταν αυτό επιτυγχάνεται αυτό με ηρεμεί για να έχω στοχοπροσήλωση στη δουλειά μου και να εξελιχθούμε μέσα από τη σχέση. Σημασία έχει πώς συνεργάζεται με τον άλλο γιατί είναι μία συνεργασία που θα σε πάει μπροστά. Εγώ είμαι τυχερός γιατί έχω βρει αυτή συνεργασία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τη σχέση που έχει με τη σύντροφό του.

Εδώ και χρόνια διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου. Από τότε που πρωταγωνιστούσαν μαζί στην καθημερινή σειρά Βέρα στο δεξί. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης τόνισε πως: «Για μένα η Μαριάννα είναι ο άνθρωπος που με έκανε να αγαπήσω την δουλειά. Ήταν μια πραγματική αγκαλιά, μια πραγματική αγκαλιά μάνας. Σε μια πολύ τρυφερή ηλικία που ήμουν εγώ, στην πρώτη Γυμνασίου συναντηθήκαμε αν θυμάμαι καλά και είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μου.

Και εκείνη και ο Αλέξανδρος και η μικρή τους. Δηλαδή όποτε τους βλέπω, λέω η αδελφή μου. Τους νιώθω οικογένεια γιατί και οι ίδιοι, όταν με κοιτάνε στα μάτια, νιώθουν μια ζεστασιά. Δεν συμβαίνει πολύ εύκολα αυτό. Για αυτό είπα και πριν πως ήταν πολύ εύκολη φέτος η επιλογή μου να πάω θεατρικά στην κυρία Δανδουλάκη, γιατί σε κοιτάζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο», είπε κλείνοντας και για τη συνεργασία του με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης:



Keywords
Τυχαία Θέματα