Γλυφάδα: Οργή από το πατέρα της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε - «Δεν ήθελε να ενταχθεί στην κλίκα τους»

Ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Γλυφάδα, μίλησε για την κατάσταση υγείας της κόρης του.Φοβισμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 14χρονη που δέχτηκε τη βάναυση επίθεση το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πατέρας της, ο οποίος μίλησε…

«Καλά της έκανε» φέρεται να είπε ο πατέρας μιας εκ των δραστριών

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε οικογενειακός φίλος του πατέρα της 14χρονης, ο οποίος αποκάλυψε και την εξοργιστική θέση του πατέρα της μιας εκ των δραστριών.

Όταν ο διευθυντής κάλεσε τους γονείς

στο γραφείο του, «η στάση του πατέρα ενός εκ των δύο κοριτσιών που επιτέθηκαν στη 14χρονη ήταν εξοργιστική». «Έδινε τα εύσημα στην κόρη του που χτύπησε το άλλο το κορίτσι. Είπε ενώπιον του πατέρα του θύματος, στο πρόσωπο του το είπε, ότι “καλά έκανε”».

Σημειώνεται πως ο λόγος του μένους φαίνεται πως είναι απλώς η αντιπάθειά τους για αυτήν, επειδή η 14χρονη είναι καλή μαθήτρια, απουσιολόγος αλλά και ευπαρουσίαστη. «Ουσιαστικά ούτε το θύμα, ούτε η οικογένεια του θύματος, είχε αντιληφθεί ποιος ήταν ο λόγος που προκλήθηκε όλο αυτό», σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, στην ΕΡΤ.

Όπως είπε ο φίλος του πατέρα της 14χρονης, σε επικοινωνία που είχαν του ζήτησε «να μην κάνει καμιά ανοησία και να περιμένει να δει νομικά πως θα τραβήξει η υπόθεση». «Μου λέει “αν ήταν το παιδί σου πες μου τι θα έκανες”. Δεν σου κρύβω ότι βούρκωσα, έτρεξαν τα δάκρυα μου, μπήκα στην θέση του και αισθάνθηκα πολύ άσχημα, “σε παρακαλώ”, του λέω, “επειδή είμαι απέξω και βλέπω τα γεγονότα, προσπάθησε να συγκρατηθείς, να το διαχειριστείς όσο γίνεται πιο ήρεμα”».

Σχετικά με την 14χρονη είπε πως το παιδί «είναι σε άσχημη κατάσταση και από πλευράς ξυλοδαρμού και ψυχολογίας και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχει έρθει ακόμα στο σχολείο, δεν μπορεί να εμφανιστεί στην κατάσταση που είναι έτσι».

«Ήθελαν να του βάλουν και φωτιά στα μαλλιά, αλλά και να το αφήσουν και γυμνό. Να το αφήσουν γυμνό πεσμένο κάτω, λιπόθυμο από ξύλο, να της πάρουν και τα ρούχα προκειμένου να μην μπορεί να κυκλοφορήσει στην Γλυφάδα και αν κυκλοφορήσει, να κυκλοφορήσει γυμνή και να την τραβήξουν και βίντεο [..] κάποιοι από την ίδια παρέα, που είχαν εμπλακεί φοβήθηκαν να το κάνουν αυτό το πράγμα και τους απέτρεψαν», είπε, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες.

Ανέφερε μάλιστα πως το σχολείο έχει χωριστεί σε δύο ομάδες: «είναι η ομάδα που υποστηρίζει το θύμα και η ομάδα κατά του θύματος, διότι έκανε καταγγελία και κατά την άποψή τους δεν έπρεπε να την κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γλυφάδα, Ξεσπά, 14χρονος, - Δεν,glyfada, xespa, 14chronos, - den