Η Φάρμα: Ορνιθοφοβία, γκαντεμιά και οσπριοφοβία - Οι δύο ομάδες και ο κανόνας που τους πάγωσε όλους

Οι 20 παίκτες ξεκίνησαν την πρώτη δοκιμασία στην πρεμιέρα του ριάλιτι «Η Φάρμα» στο StarΦάρμα, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει στην οθόνη του Star για 2η σεζόν και κάνει μεγάλη πρεμιέρα, απόψε, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00! Ο Λεωνίδας…

Η πρώτη δοκιμασία θέλει τους πράσινους και τους γαλάζιους να κατασκηνώνουν στη λίμνη για τη νύχτα. Ενώ όταν κατέφτασαν όλοι έγινε και ο πρώτος διαχωρισμός των ομάδων. Στη συνέχεια έπρεπε να κατασκευάσουν

δύο σχεδίες και να επιλέξουν τους δύο αρχηγούς. Με τον τρόπο αυτό θα φτάσουν στη Φάρμα και τον τελικό τους προορισμό.

Στο αγρόκτημα τους περίμενε μια πολύ σημαντική δοκιμασία για το πρώτο έπαθλο. Με τις σχεδίες που οι ίδιοι έφτιαξαν, διέσχισαν τη λίμνη για να αντιμετωπίσουν όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν στην αντίπερα όχθη.

Η νικήτρια ομάδα εισέρχεται στη Φάρμα με εξασφαλισμένη τη διαμονή της και το σπίτι του αγροκτήματος, ενώ η ηττημένη αναγκάζεται να χτίσει τα πάντα από την αρχή.

Και φυσικά στη Φάρμα, όπως και στη φύση, τίποτα δεν μένει ίδιο. Οι δοκιμασίες έχουν δυσκολέψει και οι απαιτήσεις της παραγωγής είναι περισσότερες από πέρυσι.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες με πολύ σκληρές δοκιμασίες, θα πρέπει να φέρουν εις πέρας κοπιαστικές αποστολές, αλλά και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγροτικής ζωής, για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Στο τέλος, μόνο ένας ή μία θα καταφέρει να ξεπεράσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις και θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000€!

Μια σημαντική αλλαγή σε σχέση με πέρυσι είναι ότι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο αγρόκτημα θα υπάρχει ένας μεγάλος φράχτης και δεν θα έχουν καμία επαφή. Ενώ οι δύο αρχηγοί θα έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, υποχρεώσεις και ασυλία.

Η Γαλάζια Ομάδα:

Λαρού, Νίκος, Σάκης, Ελένη, Σόνια, Ειρήνη, Βάσος, Ιωάννα, Φίλιππος, Δημήτρης.

Η Πράσινη Ομάδα:

Σάμυ, Καλλιόπη, Γεράσιμος, Βασίλης, Φένια, Παύλος, Γιάννης, Μαρία Γ., Λίνα, Μαρία Ο.

Οι δύο ομάδες της Φάρμας:

{https://youtu.be/RNsWH7fhmPM?si=glTjs64xkBQFxV9y}

Keywords
Τυχαία Θέματα