Η Γιουβέντους απειλείται με αποκλεισμό από την Serie A αν δεν αποχωρήσει από την European Super League

Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, γνωστοποίησε ότι σε περίπτωση που η Γιουβέντους δεν αποσυρθεί από την European Super League, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League της ερχόμενης σεζόν, η Γιουβέντους, δέχθηκε το σχόλιο του Προέδρου της ιταλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

Ο 68χρονος πρόεδρος τόνισε πως αν η Γιουβέντους

δεν αποχωρήσει από τη European Super League, θα πρέπει να αποκλειστεί από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν όπως προστάζουν οι κανόνες της Ομοσπονδίας και της Serie A.

Σημειώνεται ότι η «Γηραιά Κυρία» μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα παραμένουν θετικές στην δημιουργία της κλειστής Ευρωπαϊκή Λίγκας, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν δηλώσει την αποχώρησή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα, είπε:

«Εάν η Γιουβέντους παραμείνει στη European Super League, τότε θα αποκλειστεί από τη Serie A. Όπως γνωρίζετε, εννέα σύλλογοι επέστρεψαν από το ESL, αλλά υπάρχουν τρεις ακόμα μεταξύ των οποίων και η Γιουβέντους, που δείχνουν τις διαθέσεις τους και αντιστέκονται».

Αναφορικά με το τι προβλέπουν οι κανονισμοί, σχολίασε:

«Υπάρχει ξεκάθαρος κανόνας της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Αν η εταιρεία δεν αποδέχεται αυτή την αρχή, λυπάμαι αλλά θα αποβληθεί.

Ελπίζω όμως αυτή η σύγκρουση να τελειώσει άμεσα. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω τον διαμεσολαβητή επειδή αυτή η κατάσταση μεταξύ των τριών συλλόγων και της UEFA δεν κάνει καλό στο ιταλικό ποδόσφαιρο και στη Γιουβέντους».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣEUROPEAN SUPER LEAGUEΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα