Η κακοκαιρία έφτασε στην Αττική: Έντονα φαινόμενα με καταιγίδες και κεραυνούς (Live χάρτης)

Η κακοκαιρία δείχνει τα... δόντια της στην Αττική - Τι λένε οι μετεωρολόγοι για την εξέλιξή της.Έφτασε και στην Αττική η κακοκαιρία που αναμενόταν να πλήξει σήμερα τη χώρα μας, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων των προηγούμενων ημερών. Ειδικότερα, από το μεσημέρι του Σαββάτου (17/06),…

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (17/06) και μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες, επικίνδυνα φαινόμενα προβλέπεται να εκδηλωθούν στην κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στην περιοχή της Χαλκιδικής και της Πιερίας) και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Επίσης, το

ίδιο ισχύει πρόσκαιρα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στην κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και στη βόρεια Πελοπόννησο, αλλά και – κατά διαστήματα – στη Θεσσαλία (συμπεριλαμβανομένων των Σποράδων) και στην Εύβοια.

Πάντως, τα φαινόμενα στην περιοχή της Χαλκιδικής και της Πιερίας, στην ανατολική Θεσσαλία και στις Σποράδες ενδεχομένως να είναι ιδιαίτερα έντονα μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Όσον αφορά στην Κυριακή (18/06), έντονα φαινόμενα αναμένονται, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στην περιοχή της Χαλκιδικής και της Πιερίας), στη Θεσσαλία (συμπεριλαμβανομένων των Σποράδων). Επίσης, μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες στην Εύβοια, τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν στην ανατολική Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής και της Βοιωτίας) και πρόσκαιρα στη βορειοανατολική Πελοπόννησο, αλλά και – κατά διαστήματα – μέχρι νωρίς το απόγευμα στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και στις βόρειες Κυκλάδες.

Επισημαίνεται, όμως, πως τα φαινόμενα στην περιοχή των Σποράδων κατά τις πρωινές ώρες, της Εύβοιας, της Αττικής και της Βοιωτίας μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες ενδεχομένως να είναι ιδιαίτερα έντονα.

Δείτε την εξέλιξη της κακοκαιρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αττική, Έντονα, Live,attiki, entona, Live