Ιωάννινα: Σοκ με τη δολοφονία της 62χρονης - Ο λόγος πίσω από την αποτρόπαια πράξη

Το έγκλημα στον Περίβλεπτο έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων.Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία των Ιωαννίνων η δολοφονία μιας 62χρονης γυναίκας στο χωριό Περίβλεπτος, για την οποία ομολόγησε ο 36χρονος ανιψιός της. Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε ο θύτης…

Περίβλεπτος Ιωαννίνων: «Ήταν πολύ καλή και ήσυχη γυναίκα»

«Ήταν μία πολύ καλή ήσυχη γυναίκα η 62χρονη. Έκανε παρέα με αρκετές γυναίκες όπου πήγαιναν στο σπίτι της για καφέ και

κουβέντα», είπε στο epirus-tv-news κάτοικος της Περιβλέπτου Ιωαννίνων, το χωριό όπου διαδραματίστηκε το έγκλημα με καθ' ομολογίαν θύτη τον 36χρονο ανιψιό της.

Όπως είπε ο κάτοικος, η 62χρονη είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό τα τελευταία 2 περίπου χρόνια, καθώς το προηγούμενο διάστημα ζούσε στην Αθήνα με την κόρη της.

Ο ανιψιός της την επισκέπτονταν σχεδόν κάθε βράδυ, σημείωσε ο κάτοικος και τη βοηθούσε σε κάποιες δουλειές που έκανε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της.

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι δεν είχε αντιληφθεί ποτέ κάποια φασαρία ή καβγά στο σπίτι της 62χρονης, ούτε άκουσε κάποιον πυροβολισμό, όπως σημείωσε.

Στη σορό της 62χρονης αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννινα, Σοκ, 62χρονης -,ioannina, sok, 62chronis -