Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Μίχος

Εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού. Τους χώρους που την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος, αναγνώρισε η 12χρονη στη νέα της κατάθεση .Το περιεχόμενο της τέταρτης κατάθεσης της 12χρονης, θύματος βιαμσού και μαστροπείας στον Κολωνό, φέρνει στο φως ότι το ανήλικο κορίτσι αναγνώρισε και τον δεύτερο οίκο ανοχής που φέρεται να την…

Προφυλακίστηκαν άλλα δύο άτομα

Στο μεταξύ, τον δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους ακόμα δύο κατηγορούμενοι,

οι οποίοι είχαν συλληφθεί με ένταλμα της δικαστικής λειτουργού για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Προκειτα γα έναν 39χρονο και έναν 35χρονο, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης.

Ειδικότερα, οι δυο κατηγορούμενοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον της ανακρίτριας για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Και οι δυο αρνήθηκαν την κατηγορία που τους αποδίδεται, ωστόσο δεν έπεισαν με τους ισχυρισμούς τους την ανακρίτρια, με αποτέλεσμα να τους δείξει τον δρόμο για τις φυλακές.

Ο 39χρονος, ο οποίος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας, τις προηγούμενες ημέρες είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει, υποστηρίζοντας πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση στην οποία δεν συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί της.

Ο 35χρονος, ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας, σύμφωνα με την κατηγορία, φέρεται να έχει συναντήσει τη 12χρονη τρεις φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολωνός, 12χρονη, Μίχος,kolonos, 12chroni, michos