Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Η ανάρτησή του στο Facebook.

Η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, είναι θετική στον νέο κορονοϊό όπως ανακοίνωσε ο ίδιος νωρίς το βράδυ της Παρασκευής.

«Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19)», αναφέρει συγκεκριμένα σε σχετική ανάρτηση στα social media.

«Το

Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός» προστίθεται, «αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια». Συνεπώς, «#Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες» σημειώνει, ωστόσο θα συνεχίσει «την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο».

«Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας», καταλήγει ο κ. Πέτσας.

Σημειώνεται πως σε 190 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα συνολικά, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (13/3) ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον COVID-19 Σωτήτρης Τσιόδρας.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Θετική, Στέλιου Πέτσα,koronoios, thetiki, steliou petsa