Κρέμασε τα παπούτσια του ο Αντρές Ινιέστα - Λύγισε στην ανακοίνωση ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής (Βίντεο)

«Το παιχνίδι συνεχίζεται» έγραψε ο ποδοσφαιριστής που έκανε τεράστια καριέρα για πάνω από δύο δεκαετίες.Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (7/10), όπως είχε προγραμματίσει μέσω των social media, ότι αποχωρεί από την αγωνιστική δράση σε ηλικία 40 ετών. «Το παιχνίδι συνεχίζεται», αναφέρει… View this post on Instagram

A post shared

by Andres Iniesta (@andresiniesta8)

Ένα έμφυτο ταλέντο, σε συνδυασμό με ένα τεράστιο εργατικό δυναμικό, που του επέτρεψε να καθιερωθεί από την αρχή με την Μπαρτσελόνα, όπου συγκέντρωσε 674 αγώνες (57 γκολ) και 32 τρόπαια -συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Champions League και εννέα πρωταθλημάτων Ισπανίας- μέχρι να φύγει για τη Βίσελ Κόμπε στην Ιαπωνία το 2018. Μια χώρα όπου πέρασε 5 χρόνια και την οποία έμαθε να αγαπά.

Εμβληματικός παίκτης της μεγάλης Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος έκανε το τρεμπλ το 2011 και μοιράστηκε την ενσάρκωση του ισπανικού «τίκι τάκα» μαζί με τον Τσάβι, τον ισόβιο φίλο του. Ο Ινιέστα ήταν επίσης ένα από τα στελέχη της ισπανικής κυριαρχίας σε επίπεδο εθνικών ομάδων στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 2010. Αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης το 2008 και το 2012, ενώ ήταν ο «ήρωας» στον τελικό του Μουντιάλ 2010, όταν η «φούρια ρόχα» επικράτησε με δικό του γκολ 1-0 της Ολλανδίας και κατέκτησε το τρόπαιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=fPzCFu-bDEI}

Keywords
Τυχαία Θέματα