Λευκός Οίκος: Τι δώρα αντάλλαξαν Μητσοτάκης και Τραμπ

Λευκός Οίκος: Τι δώρα αντάλλαξαν Μητσοτάκης και Τραμπ - Ο Αμερικανός πρόεδρος έχρισε τη Μαρέβα «First Lady» - Παρασκήνιο από τη συνάντηση

Εκτός των συζητήσεων για διμερή και όχι μόνο ζητήματα, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αντάλλαξαν και δώρα κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη στήλη «Βηματοδότης», ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσφερε στον πρωθυπουργό έναν ασημένιο δίσκο με χερούλια που παραπέμπουν σε κλάδο ελαίας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης του δώρισε ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα

με νόμισμα ρεπλίκα-κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Αμερικανός πρόεδρος το πήρε, το περιεργάστηκε, ρώτησε ορισμένες λεπτομέρειες και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Τραμπ στη συνέχεια στράφηκε προς τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ρωτώντας τη με τι ασχολείται. Εκείνη του απάντησε ότι κάνει πολλά που σχετίζονται με γυναίκες και παιδιά, καθώς και με την επιχειρηματικότητα. Ο Αμερικανός πρόεδρος τη ρώτησε ακολούθως αν υπάρχει ο θεσμός της Πρώτης Κυρίας στην Ελλάδα, με τη Μαρέβα Μητσοτάκη να του απαντά αρνητικά. Και ακολούθησε η σκηνή που έκανε τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού να γελάσει: «Από εδώ και στο εξής σε χρίζω First Lady», της είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας το πρωθυπουργικό ζεύγος να χαμογελάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα