Μαντλίν ΜακΚάν: Ο Γερμανός εισαγγελέας ενημέρωσε τους γονείς ότι είναι νεκρή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, με τον επικεφαλής της έρευνας να στέλνει επιστολή στους γονείς της μικρής και να τους λέει πως είναι νεκρή.

Ο Γερμανός εισαγγελέας, Hans Christian Wolters, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της έρευνας για τη εξαφανισμένη από το 2007, Μαντλίν ΜακΚάν, διά μέσου επιστολής του προς τους γονείς του κοριτσιού, τους είπε πως η κόρη τους είναι νεκρή.

«Έχουμε απτές αποδείξεις ότι ο ύποπτος σκότωσε

τη Μαντλίν. Αυτό σημαίνει ότι είναι νεκρή. Οι γονείς έχουν ενημερωθεί ότι είναι νεκρή αλλά δεν τους έχουμε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες», δήλωσε ο εισαγγελέας, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. 

Ο ίδιος, συμπλήρωσε πως ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση από τους γονείς. «Είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια όταν τους λέμε κάτι τέτοιο, εξήγησε.

Οι Αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την έρευνα για τον Γερμανό παιδόφιλο και βασικό ύποπτο, Christian Brueckner.

«Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε γιατί είναι νεκρή. Είναι πιο σημαντικό να πετύχουμε σε αυτή την υπόθεση αντί να βάλουμε απλώς κάτω όλα τα χαρτιά μας και να τους πούμε γιατί θεωρούμε ότι είναι νεκρή. Αυτή είναι μια υπόθεση δολοφονίας, όχι απλά μια εξαφάνιση. Καταλαβαίνουμε τον πόνο των γονιών. Η αποκάλυψη πολλών λεπτομερειών θα θέσει σε κίνδυνο τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη», προσέθεσε ο Wolters.

Παράλληλα, ο δικηγόρος Rogerio Alves, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια στην Πορτογαλία, πιέζει τους Γερμανούς ερευνητές να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έχουν.

«Θέλω να ξέρω τι στοιχεία έχουν και θα πάρω απαντήσεις αυτή την εβδομάδα», τόνισε. Οι Γερμανοί θα παραδώσουν τον φάκελο όταν θα έχουν κλείσει την υπόθεση και θα έχει βρεθεί ο ένοχος της δολοφονίας.

Η Μαντλίν ΜαΚάν εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την Ποτρογαλία σε ηλικία τριών ετών. Οι γονείς της αναζητούν ίχνη της Μαντλίν σε ολόκληρο τον κόσμο επί 13 χρόνια.

Η μικρή εξαφανίστηκε από το δωμάτιο ξενοδοχείου στις 3 Μαΐου του 2007 στη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους εκεί κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα