Μεσσηνία: Κρίσιμες ώρες για τον 19χρονο που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα

Στη ΜΕΘ του 401 μεταφέρθηκε ο 19χρονος τραυματίας, από το πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία.Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος τραυματίας από το τροχαίο που σημειώθηκε στη Μεσσηνία και είχε ως αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Δύο πατεράδες…

Όσον αφορά στους νεκρούς από το φρικτό τροχαίο, δύο πατεράδες και τα παιδιά τους, μια 13χρονη και ένα 12 μηνών μωρό είναι οι τέσσερις που ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Στο μπλε αμάξι επέβαιναν ένας 44χρονος στρατιωτικός

που υπηρετεί στη Ρόδο, με τον 19χρονο γιο του, την 13χρονη κόρη του και την μητέρα του.

Νεκροί ανασύρθηκαν ο πατέρας και τη 13χρονη κόρη του, η γιαγιά του παιδιού νοσηλεύεται με σπασμένα χέρια χωρίς κατά πληροφορίες να γνωρίζει ακόμη τι έχει συμβεί με τον γιο και την εγγονή της, ενώ βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 19χρονος γιος ο οποιός ήταν συνοδηγός.

Η οικογένεια επέστρεφε από την Καλαμάτα στο χωριό τους στα Καλύβια Ηλείας. Είχαν πάει στην Καλαμάτα για την ορκωμοσία του 19χρονου στο στρατό. Και στην επιστροφή στο χωριό συνέβη η αδιανόητη τραγωδία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τραγωδία σημειώθηκε, την Παρασκευή (26/7), στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Πύργου, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας, στη γνωστή επικίνδυνη στροφή όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αντίστοιχα περιστατικά. Το τροχαίο συνέβη όταν ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας, που κατευθυνόταν προς την Κυπαρισσία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστο λόγο, σε μια ευθεία ύστερα από μια δύσκολη στροφή. Ωστόσο, τo όχημα «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα αυτοκίνητα, προκαλώντας το θανατηφόρο πολύνεκρο δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο πρώτο Ι.Χ. που συγκρούστηκε με την νταλίκα, επέβαινε μια οικογένεια που κατοικεί στο εξωτερικό και είχε ταξιδέψει στο Ναύπλιο για να δει συγγενείς και να κάνει διακοπές στην Πελοπόννησο. Από αυτό το αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί ο 38χρονος πατέρας και η 12 μηνών κόρη του, ενώ η 38χρονη μητέρα και ο 6χρονος γιος τους τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο γιος τους διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Από το δεύτερο Ι.Χ., το οποίο σφηνώθηκε κάτω από τη νταλίκα, ανασύρθηκαν νεκροί ένας 50χρονος άνδρας, ένα 13χρονο κορίτσι και μια 60χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά. Η Εθνική Οδός Πύργου – Κυπαρισσίας, όπως ήταν φυσικό, έκλεισε για αρκετή ώρα μετά το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα και η κυκλοφορία διεξαγόταν από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσσηνία, Κρίσιμες, 19χρονο,messinia, krisimes, 19chrono