Μουντιάλ 2022: Don’t cry for me Κροατία - Η Αργεντινή στον μεγάλο τελικό επικρατώντας με 3-0

Με τους Μέσι και Άλβαρες να πρωταγωνιστούν, η Αργεντινή κατάφερε να επιβληθεί της Κροατίας με 3-0 και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 (18/12).Ασταμάτητη είναι η Αργεντινή, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροατίας και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 με τον Λιονέλ Μέσι και τον Χουλιάν Άλβαρες να πρωταγωνιστούν στην…

Μέσα σε πέντε λεπτά η Αργεντινή κατάφερε να διπλασιάσει το σκορ, με τον Χουλιάν Άλβαρες να παίρνει την μπάλα μερικά μέτρα πριν την γραμμή

της σέντρας και κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια τριών αμυντικών της Κροατίας, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και έφτασε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Πλέον η… δουλειά του ήταν εύκολη και με ένα σπρώξιμο στην μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα και έγραψε το όνομά του στην λίστα των σκόρερ. Η Αργεντινή είχε το μομέντουμ και απείλησε με την κεφαλιά ΜακΆλιστερ στο 42’ όμως τα αντανακλαστικά του Λιβάκοβιτς λειτούργησαν άριστα και απέκρουσε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

Δείτε την κούρσα και το γκολ του Άλβαρες:

Το δεύτερο μέρος είχε επίσης έντονο ρυθμό, με την Αργεντινή να δημιουργεί ευκαιρίες μόνο μέσω αντεπιθέσεων και την Κροατία να έχει την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Έτσι η Αργεντινή κατάφερε να βρει την ευκαιρία για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, με ένα γκολ που προήλθε από κοντινό πλασέ του Χουλιάν Άλβαρες, όμως δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Λιονέλ Μέσι που κινήθηκε από τα δεξιά και μετά από μερικές κλειστές ντρίμπλες πάσαρε την μπάλα στον συμπαίκτη του που έγραψε το 3-0.

Δείτε το τρίτο γκολ της Αργεντινής:

Η Κροατία δεν κατάφερε να ανακάμψει, παρά τις προσπάθειες που έκανε στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα η Αργεντινή να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη και να πάρει το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022. Η «Αλμπισελέστε» θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο οκτώ χρόνια μετά τον χαμένο τελικό της Βραζιλίας (2014) και να ράψει το τρίτο χρυσό αστέρι στην φανέλα της. Έτσι ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται για τον δεύτερο τελικό παγκοσμίου κυπέλλου της καριέρας του με την φανέλα της Αργεντινής ενώ αντίπαλός της θα είναι η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Γαλλία – Μαρόκο (14/12, 21:00).

Δέιτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Αργεντινή - Κροατία:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ 2022, Don’t, Κροατία -, Αργεντινή, 3-0,mountial 2022, Don’t, kroatia -, argentini, 3-0