Νέα προειδοποίηση για την εξέλιξη της πανδημίας: Στο κάδρο και τα Χριστούγεννα

Νέα έκκληση από τον Νίκο Καπραβέλο για εμβολιασμό και προειδοποιήσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Το σενάριο του Οκτωβρίου ξεκινά πολύ νωρίς» υπογραμμίζει και ζητά μέτρα για να ανακοπεί η έξαρση.Τη δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία περιέγραψε για μια ακόμα φορά ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, την ώρα που η πανδημία συνεχίζει να «καλπάζει» και εξετάζονται…

Παυλάκης: Μέτρα τώρα ή επανάληψη του περσινού χειμώνα

«Σε πλήρη ανάπτυξη» είναι η πανδημία σύμφωνα με τον γιατρό και ερευνητή

στις ΗΠΑ, Γιώργο Παυλάκη, ο οποίος πρότεινε τη λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη επανάληψη του περσινού δύσκολου χειμώνα.

Ο κ. Παυλάκης χτύπησε το καμπανάκι λόγω της έξαρσης που παρατηρείται στη Βόρεια Ελλάδα, τονίζοντας ότι στις περιοχές Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης θα πρέπει να επιβληθούν άμεσα περιοριστικά μέτρα. «Η μετάλλαξη Δέλτα δεν χαρίζει κάστανα και δεν σταματιέται παρά μόνο με την διακοπή των ανθρώπινων επαφών. Προβλέπω ότι αν δεν γίνει κάτι σοβαρό από άποψη μέτρων, θα έχουμε επανάληψη του περασμένου έτους», είπε στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο κ. Παυλάκης δήλωσε επίσης ότι μας περιμένει δύσκολος χειμώνας και πως πρέπει να μειωθούν τα κρούσματα ώστε οι εμβολιασμένοι να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα προνόμια τους. «Αν δεν γίνει αυτό θα έχουμε αποτύχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστούγεννα,christougenna