Νέα Σμύρνη: «Ο συνεργός ήταν μέσα στην καφετέρια» - Τα νέα στοιχεία

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ένας ύποπτος από τα βίντεο της εκτέλεσης στη Νέα Σμύρνη. Τι εξετάζουν.Το κουβάρι της υπόθεσης με τη μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικές αρχές. Φαίνεται, πως πέραν του δράστη, σημαντικό ρόλο για την εκτέλεση δύο…

Ο «Νίκος» και ο «Αρμάντο»

Όπως έγραφε νωρίτερα το iEidiseis ο 41χρονος Κρέσνικ ή «Νίκος» φαίνεται να είναι ο βασικός στόχος του

εκτελεστή, όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, καθώς σε αυτόν στρέφει πρώτα το πιστόλι, πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Το θύμα είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών (φυτεία χασίς Κόρινθο 2017), ληστείες (επαρχία), παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ το 2002 είχε συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών στην Ιταλία, στην οποία καταγράφηκαν δύο νεκροί, μετά την καταδίωξη του σκάφους.

Είχε αποφυλακιστεί το 2005, ενώ για τα αδικήματα που είχε διαπράξει στη χώρα μας, ο 41χρονος ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.

Πληροφορίες από κατοίκους και καταστηματάρχες της Νέας Σμύρνης, ανέφεραν ότι ο «Νίκος» ήταν «εισπράκτορας» κυκλωμάτων προστασίας, ή τουλάχιστον εκείνος αυτοσυστηνόταν ως μέλος εκβιαστικής συμμορίας, ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν προκύπτουν μέσα από καταθέσεις ή το ποινικό παρελθόν του.

Ο 44χρονος «Αρμάντο», μοιάζει προς το παρόν «παράπλευρη απώλεια, καθώς καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον στόχο της επίθεσης, με τον οποίο γνωρίζονταν και δέχθηκε και εκείνος τα δολοφονικά πυρά του δράστη.

Συγκεκριμένα όταν ο «Νίκος», ο στόχος του συμβολαίου θανάτου, δεχόταν τις πρώτες σφαίρες του δολοφόνου έπεσε προς την πλευρά που καθόταν ο «Αρμάντο», με αποτέλεσμα να δεχθεί και εκείνος τα δολοφονικά πυρά του δράστη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο «Αρμάντο» είχε απασχολήσει μόνο για τροχονομικές παραβάσεις του ΚΟΚ…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σμύρνη,smyrni