Νέο βίντεο από το τροχαίο - «Μου έκλεισαν το δρόμο» λέει ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Θέμα χρόνου να εντοπιστεί ο οδηγός που παραβίασε το STOP. Δείτε το βίντεο από το τροχαίο.Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βρέθηκε στην δημοσιότητα μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος στο Μενίδι και το οποίο προκάλεσε την τραγική απώλεια ενός 19χρομου. Όπως…

«Άκουσα το θόρυβο και κινήθηκα προς το συμβάν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά. Είδα τον τραγουδιστή να έχει συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν «κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε», δήλωσε στο TLIVE, ο αυτόπτης

μάρτυρας που έσπευσε να βοηθήσει τα νεαρά παιδιά.

Ο οδηγός του τρίτου οχήματος που παραβίασε το STOP είναι προς το παρόν άφαντος, ωστόσο η αστυνομία αναζητά τα ίχνη του και θεωρείται πως ο εντοπισμός του είναι θέμα χρόνου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην εκπομπή TLIVE μίλησε και ο ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης, ο οποίος ανέφερε πως ο τραγουδιστής θα πρέπει να πήγαινε με τουλάχιστον 80 χιλιόμετρα στον δρόμο που είχε όριο τα 50 χιλιόμετρα την ώρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτός είναι και ο λόγος που ο τραγουδιστής δεν πρόλαβε καν να φρενάρει, γεγονός που προκάλεσε τον τραγικό αυτόν ελιγμό.

Η γραφική αναπαράσταση του δυστυχήματος:

Ο κ. Καραμέρης πρόσθεσε επίσης ότι και το οδόστρωμα του δρόμου βρίσκεται σε κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος να είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Σμπαράλια το αυτοκίνητο του Γιάννη Ξανθόπουλου και των 19χρονων – Δείτε εικόνες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, - Μου, Γιάννης Ξανθόπουλος,neo, - mou, giannis xanthopoulos