ΝτεΧέα: «Είναι μια φρικτή στιγμή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ ντε Χέα, μίλησε αναφορικά με την πρόσφατη ήττα της ομάδας του με 4-1 από τη Γουότφορντ.Ακόμα μία ήττα και ακόμη ένα αποτέλεσμα που προβλημάτισε παίκτες, προπονητές και φιλάθλους στο Μάντσεστερ, καθώς η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την Γουότφορντ με 4-1 και παρέμεινε την 7η θέση της…

Ο Ισπανός γκολκίπερ έκανε λόγο για μία από τις δυσκολότερες καταστάσεις που έχει βιώσει στην καριέρα του, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο σχέδιο για να ανατρέψουν την συγκεκριμένη κατάσταση και όλοι νιώθουν το ίδιο.

Μπορεί οι φιλοδοξίες

της ομάδας να ήταν πολύ μεγάλες από το ξεκίνημα της σεζόν όμως η φτωχή αγωνιστική κατάσταση δεν βελτιώθηκε, ούτε με την προσθήκη του Κριστιάνο Ρονάλντο, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να πηγαίνουν από το ένα κακό αποτέλεσμα στο επόμενο…

Αναλυτικότερα, δήλωσε:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ φτωχό, δεν είναι αποδεκτό για αυτόν τον σύλλογο και το επίπεδο των παικτών που έχουμε. Είναι άλλος ένας εφιάλτης. Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες, αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι να πω.

Έχω περάσει δύσκολες στιγμές με αυτόν τον σύλλογο, αλλά τώρα είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με την μπάλα, δεχόμαστε πολλά γκολ. Είναι μια φρικτή στιγμή.

Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας ένας προς έναν και να δώσουμε περισσότερα για την ομάδα. Είμαστε λυπημένοι, είμαστε θυμωμένοι. Προσωπικά είμαι πληγωμένος και είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για ολόκληρο τον σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα