Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλεισμός για Ντουντουνάκη – Δαμασιώτη στην κολύμβηση

Δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά των 100 μ. πεταλούδας οι αθλήτριές μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.Διπλή συμμετοχή είχε η Ελλάδα, το πρωί του Σαββάτου (27/7), στα 100 μ. πεταλούδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες
2024, αλλά τόσο η Άννα Ντουντουνάκη όσο και η Γεωργία Δαμασιώτη δεν κατάφεραν…

Συγκεκριμένα, η Άννα Ντουντουνάκη έκανε 58.14 στην τρίτη προκριματική σειρά, τερματίζοντας στην έβδομη θέση, και η Γεωργία Δαμασιώτη σημείωσε 58.72 και πήρε – και εκείνη – την έβδομη θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά. Ως εκ τούτου, στα ημιτελικά προκρίθηκαν οι 16 αθλήτριες με τις ταχύτερες επιδόσεις, αλλά η Άννα Ντουντουνάκη ήταν 19η και Γεωργία Δαμασιώτη 23η. Ο 16ος χρόνος που έδινε την πρόκριση, ήταν στα 57.90.

Άννα Ντουντουνάκη: «Δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε»

Εμφανώς απογοητευμένη εμφανίστηκε η Άννα Ντουντουνάκη μετά τον αποκλεισμό της από τα ημιτελικά στα 100 μ. πεταλούδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η ίδια είπε: «Είχα έρθει με άλλους στόχους εδώ. Είχα δουλέψει πάρα πολύ και εγώ και ο προπονητής μου και όλη η ομάδα. Δυστυχώς δεν βγήκε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω γιατί. Πραγματικά πιστεύω ήταν στις δυνατότητες μου το να περάσω στον τελικό και ήθελα και κάτι παραπάνω. Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Πίστεψα ότι μπορώ στο τέλος να την γυρίσω. Τελικά δεν τα κατάφερα. Δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη φορά που σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν καταφέρνω να βγάλω τον καλό μου εαυτό και σίγουρα με στεναχωρεί όλο αυτό. Γενικά ήταν μια μεγάλη πρόκληση στη φετινή χρονιά. Ξεκίνησε πολύ καλά και στη συνέχεια μετά που τραυματίστηκα, τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι μου σε προετοιμασίες για να μπορέσω να φτάσω εδώ. Πίστευα ότι ήμουν έτοιμη. Ένιωθα καλά. Δεν ξέρω τι έγινε και δε βγήκε αυτό που ήθελα. Στεναχωριέμαι πολύ, αλλά έχω έρθει συνειδητοποιημένη και μπορώ να προχωρήσω παρακάτω, θεωρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Αποκλεισμός, Ντουντουνάκη – Δαμασιώτη,olybiakoi agones 2024, apokleismos, ntountounaki – damasioti