Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξύλο στο Αργεντινή - Μαρόκο μετά από γκολ... μόλις στο 16ο λεπτό των καθυστερήσεων (Βίντεο)

Το τέρμα της «αλμπισελέστε» προκάλεσε ένταση στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.Με τον χειρότερο τρόπο έκανε πρεμιέρα το τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, καθώς ο αγώνας Αργεντινή - Μαρόκο στιγματίστηκε από το ξύλο που έπεσε λίγο πριν την λήξη της…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το
Μαρόκο παρότι είχε προβάδισμα δύο τερμάτων είδε την Αργεντινή να φτάνει στην ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, όπου μετά από μία απίθανη φάση διαρκείας ο Μεντίνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Μέχρι το λεπτό εκείνο (16ο των καθυστερήσεων) το Μαρόκο κρατούσε στα χέρια του τη νίκη απέναντι στην νικήτρια δύο τουρνουά (2004, 2008) Αργεντινή, έχοντας καταφέρει να προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά.
Με την ομάδα του Μασεράνο αγωνίστηκε και ο μέσος του Ολυμπιακού Σαντιάγκο Έσε (έγινε αλλαγή στο 71’ με τον Φερνάντες), ο οποίος μάλιστα έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Σιμεόνε, με το οποίο η «αλμπισελέστε» μείωσε σε 2-1. Ο Σουφιάνε Ραχίμι, μετά από ασίστ του Μπιλάλ Ελ-Καννούς, έβαλε μπροστά τους Αφρικάνους στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ ήταν εκείνος που νωρίς στην επανάληψη (51’) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (2-0) από το σημείο του πέναλτι. Την παράβαση εξέτασε ο Σουηδός διαιτητής Νίμπεργκ στο VAR για επιθετικό φάουλ. Η Αργεντινή, μειώνοντας το σκορ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που τελικά κατάφερε στο 90+16' με τον Μεδίνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακοί, 2024, Επεισόδια, Αργεντινή - Μαρόκο Βίντεο,olybiakoi, 2024, epeisodia, argentini - maroko vinteo