Γκέλα για Παναθηναϊκό: Ο Τετέ έσωσε τον βαθμό στο τέλος (Βίντεο)

H νέα απώλεια βαθμών φέρνει τον Παναθηναϊκό νωρίς στη σεζόν στο -5 απ’ την κορυφή.Το γκολ του Τετέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε στο τελικό 2-2 κι «έσωσε» τον Παναθηναϊκό από ένα τεράστιο «κάζο» στη Λεωφόρο απέναντι στην εξαιρετική Athens Kallithea στο πλαίσιο της…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Athens Kallithea

να πατάει ξανά στην «πράσινη» περιοχή, με την προβολή του Ματίγια στο 51’ που μπλόκαρε ο Ντραγκόφσκι, ενώ ένα λεπτό αργότερα από σέντρα του Τζούριτσιτς ο αμαρκάριστος Τσέριν έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Στο 62’ ο Ουντρίκις έκανε υπέροχη ενέργεια έξω απ’ την περιοχή και σουτ με το αριστερό το οποίο πέρασε άουτ, ενώ στο 64’ σε εξαιρετική κομπίνα των παικτών της Καλλιθέας σε εκτέλεση φάουλ, ο Χάνουσεκ βρέθηκε μόνος του με τον Ντραγκόφσκι, όμως ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έκανε καταπληκτική επέμβαση στο «παραθυράκι» του.

Στο 70’ ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία με το πλασέ του Ιωαννίδη -έπειτα από έξοχη συνεργασία τριών παικτών- το οποίο απέκρουσε ο Μπαραγκάν, ενώ δευτερόλεπτα μετά το σουτ του Αράο έξω απ’ την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Athens Kallithea συνέχισε να «χτυπάει» τον Παναθηναϊκό με γρήγορες μεταβάσεις και στο 80’ πήρε προβάδισμα με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Από κλέψιμο της μπάλας ψηλά, ο Ουλντρίκις «έσπασε» την μπάλα προς τον Μουτίνιο κι αυτός ακόμη πιο δεξιά στον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός έφερε ξανά το ματς στα ίσα, όταν σε φάση διαρκείας ο Πελίστρι έβγαλε σέντρα-σουτ προς τον Τετέ ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2.

Η Athens Kallithea πάντως ήταν εκείνη που έχασε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο 90’+6’ με τον Μουτίνιο να βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον Ντραγκόφσκι, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Πολωνό κίπερ του Παναθηναϊκού και το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Κίτρινες: 57’ Ισιμάτ-Μιρίν, 65’ Πασαλίδης, 90’+1’ Μανθάτης, 90’+6’ Χάνουσεκ - 41’ Γεντβάι

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης, Πασαλίδης (71’ Τσιβελεκίδης), Μότοκ, Ισιμάτ-Μιρίν, Χάνουσεκ, Ματίγια )87’ Μουστακόπουλος), Ντίμπα (76’ Μερκάτι), Μουτίνιο, Ντεμέτριους (70’ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (86’ Ματίγεβιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (58’ Μαξ), Αράο, Τσέριν (83’ Σπόραρ), Μαντσίνι (58’ Πελίστρι), Τετέ, Τζούριτσιτς (67’ Μπακασέτας), Ιωαννίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Τετέ, Βίντεο,panathinaikos, tete, vinteo