Παράταση φορολογικών δηλώσεων 2024: Η ώρα της απόφασης - Το βασικό σενάριο

Τέλος χρόνου για τις φορολογικές δηλώσεις 2024 καθώς η προθεσμία λήγει στις 26/7. Κρίνεται ακόμα η παράταση.Εκπνέει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις 2024. Συγκεκριμένα το taxisnet θα είναι ανοιχτό για υποβολή μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Παράλληλα πληθαίνουν οι «φωνές» για να δοθεί παράταση.…

Πώς κάνετε φορολογική δήλωση 2024 με κωδικούς taxisnet

Για να κάνετε δήλωση

για το φορολογικό έτος 2023, θα πρέπει να μπαίνετε ΕΔΩ στο Taxisnet ή ΕΔΩ μέσω gov και στη συνέχεια να ακολουθείτε τα εξής βήματα:

Επιλέγω το έτος για το οποίο επιθυμώ την υποβολή δήλωσης. Επιβεβαιώνω τα προσωπικά μου στοιχεία (ΑΜΚΑ, Ημ. Γέννησης, Οικογενειακή κατάσταση κ.λπ.). Συμπληρώνω τα έντυπα Ε2 και Ε3 εφόσον υπάρχει υποχρέωση. Η σύζυγος υποβάλει τα συνυποβαλλόμενα έντυπα με τους δικούς της κωδικούς πρόσβασης. Συμπληρώνω το έντυπο Ε1. Σχετικά μηνύματα καθοδηγούν τον χρήστη και τον ενημερώνουν για τυχόν ανάγκη ελέγχου της υποβληθείσας δήλωσης από τη Δ.Ο.Υ. Ενημερώνομαι για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης. Υποβάλω τη δήλωση. Εκτυπώνω τα έντυπα Ε1, Ε2, Ε3 και την πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου.

Από τον ίδιο ιστότοπο της ΑΑΔΕ μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός σας και τα αντίστοιχα Εκκαθαριστικά Σημειώματα/Πράξεις Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου για τα οικονομικά έτη 2003 και εφεξής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράταση, 2024,paratasi, 2024