Καλύτερη η εικόνα στα πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη - Πού έχει φωτιά τώρα

Φωτιές έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες σε αρκετές περιοχές της χώραςΣυναγερμός έχει σημάνει την Παρασκευή (14/6) στην Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία καθώς έχουν ξεσπάσει εστίες φωτιάς σε πολλές περιοχές της χώρας, με κατοίκους να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από το 112.…

Στην Πέλλα η φωτιά καίει αγροτοδασική έκταση στο Ελευθεροχώρι. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Μάλιστα εστάλη και SMS από το 112 στους κατοίκους της περιοχής.

{https://x.com/112Greece/status/1801587584784601177}

Η φωτιά στη Λάρισα καίει στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Αγίου Θωμά.

Σύμφωνα με το larissanet, ξεκίνησαν σε χώρο παραπλεύρως του ΤΕΙ Λάρισας με τη φωτιά να περνάει τον δρόμο και να φτάνει στην πλευρά των Εργατικών Κατοικιών Αγίου Θωμά. Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και ένα ελικόπτερο.

{https://www.youtube.com/watch?v=gXfCKFXM7io}

Παράλληλα είχε σταλεί μήνυμα από το 112 ώστε οι κάτοικοι του Αγίου Θωμά να απομακρυνθούν προς την πόλη της Λάρισας.

{https://www.youtube.com/watch?v=6EPc5RAx2UE}

Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στον Άγιο Θωμά Λάρισας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή απομακρυνθείτε προς την πόλη της Λάρισας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

{https://x.com/112Greece/status/1801591821685997795}

Tρεις φωτιές σε ισάριθμες περιοχές της Θεσσαλονίκης

Τρεις φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη σε ισάριθμες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν τόσο με χερσαία όσο και εναέρια μέσα, ενώ το έργο τους δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα