Σάκης Αρναούτογλου: Χιόνια σε Σποράδες, Βοιωτία, Αττική φέρνει το «Aegean Effect» (Χάρτες - Bίντεο)

Σούπερ εξπρές αλλαγή του καιρού. Κρύο και άκρως χειμωνιάτικο το σκηνικό. Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.Πτώση της θερμοκρασίας, παγετός και χιόνια ακόμη και στις Κυκλάδες τις επόμενες μέρες. Ειδικότερα, και σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το ξημέρωμα της Παρασκευής δεν αποκλείεται χιονόστρωση στη δυτική και…

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε συννεφιά και προς το ξημέρωμα πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Από το μεσημέρι και

μετά θα έχουμε λιακάδα και θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς.

Το Σάββατο, φαινόμενα θα έχουμε στη δυτική Μακεδονία, στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου με χιονοπτώσεις και τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στους 13 βαθμούς στα κεντρικά, στους 8 με 12 στα βόρεια και στους 15 στα νότια.

Την Κυριακή, αναμένονται σε Σποράδες, Λήμνο, Εύβοια, Βοιωτία, και Αττική χιονοπτώσεις και μάλιστα χρειάζεται προσοχή. Μέχρι το βράδυ τα χιόνια θα φτάσουν στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Οι βοριάδες θα φτάσουν τα 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στα κεντρικά στους 9 στα κεντρικά, στους 2 με 7 στα βόρεια και στους 12 βαθμούς στα νότια.

Τη Δευτέρα φαινόμενα θα έχουμε στις ίδιες περιοχές καθώς θα παραμείνουν τα χιονοσύννεφα. Η θερμοκρασία στους 6 βαθμούς στα κεντρικά, στους 0 έως 4 στα βόρεια και στους 8 στα νότια.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

{https://youtu.be/YfIhRTTjwpI}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκης Αρναούτογλου, Χιόνια, Σποράδες Βοιωτία Αττική, Aegean Effect Χάρτες - Bίντεο,sakis arnaoutoglou, chionia, sporades voiotia attiki, Aegean Effect chartes - Binteo